HIFK vei, Ilvekseltä törkytemppu – Olli Jokisen Jukurit tappioputkessa

Ilveksen Jeremy Gregoirelta sikamainen temppu – lentää pihalle Nordiksella 2:14

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli neljä ottelua.

Illan helmi nujakoitiin Helsingissä, kun IFK kohtasi sarjakärki Ilveksen.

HIFK aloitti ottelun terävästi, kun se karkasi 2–0-johtoon jo ajassa 2.25. Isännillä maaliverkkoja heiluttivat Julius Nättinen ja Jori Lehterä.

Tämän jälkeen tunteet kuumenivat ja kaukalossa nähtiin jopa kymmenen pelaajan joukkorähinä.

Kolmannessa erässä Jesse Seppälä kasvatti HIFK:n johtoa. Tämän jälkeen Ilveksen Jeremy Gregoire syyllistyi törkytemppuun, kun hän huitaisi rujolla tavalla HIFK:n Iiro Pakarista käsille. Gregoire lensi videotarkistuksen jälkeen pihalle.

HIFK ohitti 3–0-voiton myötä sarjataulukossa Kärpät, nousten viidenneksi. IFK on kerännyt 50 ottelusta 84 pistettä.

Olli Jokisen luotsaama Mikkelin Jukurit kärsi jo kolmannen perättäisen tappionsa, kun se hävisi Sportille 3–5.

Jukurit siirtyi avauserässä johtoon Oskars Batnan maalilla. Sport meni kuitenkin menojaan toisessa erässä, johdettuaan tässä vaiheessa peliä jo 5–2.

Kolmannessa erässä Niilo Romppanen kavensi Jukureille. Tämän lähemmäs vieraat eivät enää päässeet.

Jukurit on sarjassa kolmantena, Sport sijalla 12.