HIFK:sta tuttu kaukalosikailija sekoili Pohjois-Amerikassa – takoi jäässä makaavaa vastustajaa

Jääkiekon SM-liigan HIFK:ssa kaudella 2013-2014 pyörähtänyt Trevor Gillies on antanut taas esimerkin jääkiekollisista ansioistaan.

Kanadalainen Gillies, 38, keskittyy kaukalossa pääasiassa fyysisen uhan luomiseen ja nyrkkiensä heilutteluun, mistä hän antoi näytteen Pohjois-Amerikan ECHL-liigan ottelussa sunnuntaina.

South Carolina Stingraysia edustava Gillies mäiski Atlanta Gladiatorsin Tanner Pondia ensin poikittaisella mailalla maalin edessä, jatkoi kuritusta nyrkiniskulla, minkä jälkeen hän pudotti hanskansa ja hakkasi tappelua vältellyttä Pondia lisää (video alla).

Yksipuolinen nujakka aloitti joukkorähinä, jonka aikana Gillies jatkoi jäässä maanneen Pondin mäiskimistä nyrkillä. Kaksi tuomaria joutui suojelemaan Pondia Gilliesin iskuilta, ja tilanne rauhoittuikin hetkeksi, mutta kaksikon välillä kiehahti uudestaan ja Pond jäi taas pahasti alakynteen.

Gillies sai tapauksesta 17 jäähyminuuttia ja suihkukomennuksen. Gillies pelaa nyt kolmatta kauttaan Stingraysissa. Hän on kerännyt 93 ottelussa tehot 0+2, jäähyminuutteja on kertynyt 244.

HIFK:ssa hän kiekkoili neljä vuotta sitten kolme ottelua, jäi tehoitta, mutta napsi 54 jäähyminuuttia.

Lue myös:

    Uusimmat