Mailalla leuka murskaksi – entisen NHL-pelaajan sikailu sai ruotsalaisvalmentajan raivostumaan totaalisesti

Sveitsin pääsarjassa sunnuntaina käydyssä ZSC Lionsin ja Lausannen välisessä ottelussa tunteet äityivät kuumiksi niin kaukalossa kuin vaihtoaitiossa.

Tilanne lähti kärjistymään, kun Lausannen puolustaja Mark Barberio ajoi puolustuspään siniviivalla Lionsin parasta pistemiestä Garrett Roeta poikittaisella mailalla naamaan. Roen leuka murtui tilanteessa, jonka vuoksi hän joutuu olemaan useita viikkoja sivussa.

Tilanteen näet alhaalta olevasta twiitistä.

Törkytempun jälkeen Lions-pelaajat hyökkäsivät Barberion kimppuun. Pelin jälkeen Lionsin päävalmentaja ja Ruotsin maajoukkueessakin samassa virassa ollut Rikard Grönborg otti verbaalisesti yhteen Lausannen päävalmentaja John Fustin kanssa.

Grönborg näytti tilanteessa siltä, että hän oli haastamassa vastapuolen kollegansa tappeluun.

Katso alhaalta olevasta twiitistä, kuinka kaksikko ottaa yhteen niin, että vain kirosanat lentävät.

Taustalla aiempia tekosia

NHL:ssä Coloradon, Montrealin ja Tampa Bayn riveissä vajaat 300 ottelua pelannut Barberio selvisi hässäkästä vain kahden minuutin jäähyllä. Asia eteni kuitenkin Sveitsin liigan kurinpidon käsittelyyn.

ZSC Lions julkaisi lausunnon, jossa Barberiolle vaaditaan kovaa rangaistusta. Lionsin koostamalla videolla näkyy, kuinka Barberion maila on heilunut aiemminkin Lions-pelaajia vastaan. Näet koosteen muista rikkeistä tästä.

– Pyytämällä anteeksi jokaisesta rikkeestä, mutta kuitenkaan koskaan oppimatta siitä, on hyödytöntä, ZSC Lionsin toimitusjohtaja Peter Zahner perustelee lausunnossa.

Lausannen kapteenina toimiva Barberio on viimeiset kaksi kautta pelannut Sveitsin liigassa. Viime kaudella hänelle kertyi yhteensä 124 jäähyminuuttia. Tämä kausi on alkanut rauhallisemmin vain kahdeksalla jäähyminuutilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja