HIFK:n tähtihyökkääjä palasi kaukaloon kahden viikon tauon jälkeen – ratkaisi heti entistä seuraansa vastaan: "Tuntui älyttömän hyvältä"

Vielä viime kaudella Pelicansia edustanut HIFK:n hyökkääjä Iikka Kangasniemi oli yhtä hymyä kolmannen puolivälierän tauottua. Pieni taikuri ei pystynyt pukukoppikäytävällä pidättelemään hyvää oloaan.

Jatkoerässä ylivoimalla syntynyt Kangasniemen 2–1-voittomaali tuli makeaan saumaan ja ennen kaikkea makeassa paikassa.

–  Onhan näissä Pelicans-peleissä pieni ekstralataus. Täytyy rehellisesti sanoa, että tuntui älyttömän hyvältä laittaa kiekko reppuun, Kangasniemi sanoi.

Kangasniemen edellinen kamppailu oli runkosarjan viimeistä edellisellä kierroksella. Sen jälkeen häntä ei ole liigajäillä nähty.

–  Ensimmäinen erä oli pientä hakemista, mutta sen jälkeen koneeni lähti käyntiin. Uskon, että pelaaminen helpottuu sarjan edetessä, illan sankari sanoi.

Pelicansin päävalmentaja Ville Nieminen oli normaalia vähäsanaisempi.

–  Olimme niin sanotusti puolustusmodessa. Hyökkäyspeli jäi minimaaliseksi. Sitä meidän täytyy parantaa, jos mielimme tapella voitoista. Etenkin karvaus- ja riistopelaamista pitää kohentaa, silmin nähden omiensa esitykseen pettynyt Nieminen sanaili.


Lue myös:

    Uusimmat