HIFK-maalitykki lääkärin tutkimuksissa – Lukko-luotsi tähtihyökkääjänsä taklauksesta: "Yrittää väistää, ihan oikeasti"

Pavol Skalicky jäähy 20 minuuttia 1:34
Video: Lukon Pavol Skalicky taklaa IFK:n Reid Gardineria päähän

Jääkiekon SM-liigassa Helsingin IFK:n ja Rauman Lukon maanantaisessa ottelussa nähtiin ikävä tilanne, kun Lukon Pavol Skalickyn taklaus osui IFK:n maalitykkiä Reid Gardineria päähän. Gardiner on nyt tarkemmissa tutkimuksissa, kun taas Skalickyn taklaus menee kurinpidon käsittelyyn.

Tapaus sattui ensimmäisen erän loppuhetkillä. Gardiner oli tilanteessa huonossa asennossa, kun samaan aikaan Skalicky lähestyi häntä. Lukko-hyökkääjän Skalickyn taklaus osui Gardineria päähän niin, että IFK-tykki joutui jättämään pelin kesken.

Ottelun jälkeen IFK:n päävalmentaja Ville Peltonen kertoi, että Gardiner on tällä hetkellä lääkärin tutkimuksissa. Peltonen myös mainitsi, että tilanne on mennyt kurinpidon käsittelyyn.

Video taklauksesta näkyy jutun yläreunasta.

Lukon päävalmentaja Marko Virtanen näki tilanteen videolta.

– Jos sitä katsoo, niin Skalicky yrittää väistää. Ihan oikeasti, Virtanen sanoi MTV Urheilulle.

– Todella harmillinen tilanne. Osuuhan se päähän. Mutta jokainen näkee, kun oikeasta kuvakulmasta katsoo, kuinka hän kaikin keinoin yrittää väistää, Virtanen painottaa.

Lukko jäi lopulta pahasti HIFK:n jalkoihin loppulukemien oltua isäntien hyväksi 5–1.

Lukko ajautui avauserän lopulla ja toisessa erässä jäähysumaan, minkä aikana IFK rokotti.

– Hukkasimme sen myötä momentumia. Okei, olivatko kaikki tilanteet jäähyn arvoisia, siitä voidaan aina keskustella. Se heilautti pelin suuntaan. Sen lisäksi olimme toisessa erässä tehottomia. Meillä oli omat paikkamme, joista emme saaneet maaleja. Olisimme tarvinneet uskoa siinä, Lukko-luotsi Virtanen mietti.

Maanantain lopputulos tietää sitä, että mikäli Lukko haluaa aloittaa kevään puolivälieristä, on sen pakko voittaa tiistaina Jukurit vieraissa.

– Lataus tulee ihan varmasti. Niin heillä kuin meillä. Sinänsä helppo lähestyä sitä peliä. Toki, ei se latauksesta nytkään jäänyt kiinni. Tänään ei ollut vain meidän päivämme, Virtanen mietti maanantaina IFK-ottelun jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat