HIFK:lle kova vahvistus KooKoo-otteluun – pörssikärki palaa suoraan ykkösketjuun

7:12
Videolla kuvaa keskiviikon SM-liigakierrokselta.

Hyökkääjä Teemu Turunen on toipunut loukkaantumisestaan ja palaa HIFK:n kokoonpanoon perjantaina, kun joukkue kohtaa Liigassa kotonaan KooKoon.

Turunen loukkaantui tammikuun alkupuolella, jolloin HIFK tiedotti hänen olevan sivussa kuudesta kahdeksaan viikkoa. Hän pelasi edellisen kerran 4. tammikuuta Hämeenlinnassa, kun HPK voitti HIFK:n 3–2.

Turunen ehti ennen loukkaantumistaan kerätä pelaamissaan 34 ottelussa 40 tehopistettä. Määrän, jolla hän on edelleen joukkueensa pörssikärki. Turunen nousee heti suureen rooliin HIFK:n hyökkäyksessä, sillä päävalmentaja Jarno Pikkarainen on merkinnyt hänet joukkueen ykkösketjuun yhdessä Jere Sallisen ja Michael Keräsen kanssa.

HIFK vahvisti Turusen paluun myös Twitterissä. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Turusen paluu ei voisi tulla HIFK:lle parempaan aikaan. Joukkue taistelee tasaisen Liigan kärkipäässä runkosarjan kolmossijasta KooKoon, Ilveksen ja Lukon kanssa. Kuudentena olevalla joukkueella on matkaa kolmossijan kouvolalaisnippuun yhdeksän pistettä, mutta helsinkiläiset ovat pelanneet yhden ottelun vähemmän. Perjantain kohtaaminen kertoo jo paljon siitä, onko KooKoo vielä tavoitettavissa. Ilveksen etumatka helsinkiläisjoukkueeseen on ennen perjantain kierrosta kuusi ja Lukon neljä pistettä. 

Joukkueilla on runkosarjassa pelaamatta vielä 9–10 ottelua.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.