HIFK-hyökkääjän hurja pisteputki jatkuu – SaiPalle jo viides kotitappio putkeen

KalPa kukisti HIFK:n 3-2 keskiviikon SM-liigakierroksella. HIFK:n ruotsalaishyökkääjän Erik Thorellin pisteputki venyi jo 11 ottelun mittaiseksi.

Thorell sai syöttöpisteen HIFK:n 1-2-kavennusosumaan. Thorell on nyt iskenyt pisteputkensa aikana pisteet 4+9.

KalPan sankarina toimi kahden maalin iltaa viettänyt Alexander Ruuttu. Juuso Könönen puolestaan laukoi ensimmäisen SM-liigaosumansa.

SaiPan ja HPK:n kotitappioputkelle jatkoa

Ässät nappasi tiukan vierasvoiton Lappeenrannasta, kun se kukisti SaiPan 4-3. Ässien sankari oli kaksi maalia laukonut puolustaja Teemu Vuorisalo. Tappio oli SaiPalle viides perättäinen kotikaukalossaan.

Ilves ja HPK kävivät tiukan taistelun, jossa Ilves veti lopulta pidemmän korren lukemin 2-1. Voittomaalin laukoi Otto Koivula päätöserässä. Tappio oli HPK:lle viides perättäinen kotiyleisönsä edessä.

Tappara nollasi KooKoon 3-0 ja nousi TPS:n ohi SM-liigan kakkospaikalle. Ero sarjaa johtavaan Kärppiin on nyt kymmenen pistettä. Dominik Hrachovina pelasi kauden neljännen nollapelinsä, johon hän tarvitsi 23 torjuntaa.

Sport otti toisen voittonsa putkeen, kun JYP kukistui 4-2. Vierasjoukkue JYP siirtyi kaksi kertaa johtoon, mutta Sport nousi lopulta voittoon.

Jukurit otti kolmannen perättäisen voittonsa, kun se kaatoi Pelicansin 4-1. Kotijoukkue ratkaisi ottelun heti ottelun avauserässä, kun Jukurit tulitti kolme kertaa kiekon Pelicansin verkkoon.

Keskiviikon kierroksen lopputulokset:

HIFK - KalPa 2-3
HPK - Ilves 1-2
Jukurit - Pelicans 4-1
SaiPa - Ässät 3-4
Sport - JYP 4-2
Tappara - KooKoo 3-0


Lue myös:

    Uusimmat