Hietalahden ammuskelusta epäillyn työtoveri ja ystävä kertoo MTV Uutisille hämmentyneensä täysin: "Hän oli perheen isä ja tunsin hänen perheensä"

Hietalahden ammuskelusta epäiltyä kuvaillaan hänen omistamassaan saneerausyrityksessä mukavaksi ja rehelliseksi ihmiseksi. Hän on työntekijöiden mukaan hyvä työnantaja.

– Hän on hyvin auttavainen, rauhallinen ja rehellinen ihminen. Sitä samaa voit kysyä keneltä vaan. Kaikki pitivät hänestä, kertoo saneerausyrityksessä esimiesasemassa toimiva työntekijä MTV Uutisille.

Miehen mukaan hänen työnantajansa osoitti avuliaan luonteensa myös vapaa-aikana.

– Hän on minun kaverini. Kerran, kun selkäni oli kipeä ja talvirenkaat piti vaihtaa autooni, hän tuli heti auttamaan. Hän oli myös perheen isä ja tunsin hänen perheensä.

Perheestä mies ei halua kommentoida tarkemmin mitään.

"Palkka tuli aina ajallaan"

Yrityksessä työskentelevällä miehellä ei ole tiedossa, että yrityksessä olisi ollut minkäänlaisia taloudellisia vaikeuksia. Tällä hetkellä esimiesasemassa toimiva henkilö ei ollut tietoinen epäillyn taloudellisista ongelmista.

– Ei meillä ollut mitään ongelmaa. Yrityksellä ei pitäisi olla mitään maksuhäiriömerkintää. Mitään ei ollut rästissä. Sen, mitä hänellä henkilökohtaisesti oli, hän hoiti omalla ajallaan. Palkka tuli aina kohdallaan silloin, kun sen pitikin tulla. Minulla ei ikinä ollut mitään ongelmia hänen kanssaan.

Tieto Hietalahden tapahtumista on ollut täysin yllättävä ja hämmentävä tieto.

– Tässä, mitä nyt on tapahtunut, on pakko olla jotakin taustalla, mistä kukaan ei tiedä. Siinä on oltava jotain vakavaa taustalla, ei tällaisia muuten tapahdu. Se on ihan satavarma.

 

Lue myös:

    Uusimmat