Uutta tietoa Helsingin ampumatapauksesta: 32-vuotias epäilty ja uhrit tunsivat toisensa jo ennestään – paikalla ammuttiin useita laukauksia

Poliisi epäilee 32-vuotiasta miestä kolmesta murhan yrityksestä liittyen Helsingin keskustan eiliseen ampumavälikohtaukseen.

Poliisin mukaan kyseessä oli toisensa tuntevien henkilöiden välienselvittely.

– Asianosaiset tunsivat toisensa entuudestaan ja kyseessä on heidän keskinäinen välienselvittely. Ammuskelu tapahtui ruuhka-aikaan Helsingin ydinkeskustassa ja tapahtuma-alueella oli paljon muitakin ihmisiä ja autoja, mikä aiheutti konkreettista vaaraa myös muille paikalla olleille, toteaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio Helsingin poliisilaitokselta tiedotteessa.

Ampumavälikohtauksessa loukkaantui kaksi henkilöä, ja he ovat poliisin mukaan edelleen sairaalahoidossa.

Kolmas asianomistaja oli aivan toisen uhrin vieressä, mutta luoti ei osunut häneen.

Kaikki kolme asianomistajaa ovat poliisin mukaan syntyneet 1990-luvulla.

Murhan yrityksistä epäillyn miehen epäillään ampuneen useita laukauksia tapahtumapaikalla. Poliisi otti epäillyn kiinni eilen.

Poliisi ei ole vielä päässyt kuulemaan asianosaisia.

Poliisi tutkii tapausta kolmena murhan yrityksenä. Ampumavälikohtaus tapahtui tiistaina kello 16 aikaan Helsingin keskustassa Hietalahdenkadun ja Porkkalankadun risteyksessä. Sekä asianomistajat että epäilty olivat liikkeellä autoilla.

Lue myös:

    Uusimmat