Hetkinen? 27-vuotias pelaaja sai nyt kakkua somekommenteista, jotka oli laukonut 18-vuotiaana

Internet ei unohda, sanotaan. Sen sai tuta Peterborough Unitedin jalkapalloilija Jonson Clarke-Harris.

Englannin jalkapalloliitto FA on nimittäin antanut 27-vuotiaalle Clarke-Harrisille neljän ottelun pelikiellon sosiaalisen median kommenteista, jotka englantilainen oli julkaissut 18-vuotiaana aikavälillä 27.10.2012–6.3.2013. Clarke-Harris viittasi kommenteissa seksuaaliseen suuntautumiseen.

Clarke-Harris sai muinaisista kommenteistaan myös 5 300 punnan eli noin 6 200 euron sakot, minkä lisäksi hän joutuu suorittamaan koulutusohjelman – olivat hänen ajatuksensa vuosien saatossa muuttuneet tai eivät.

– Kommentit olivat loukkaavia, solvaavia, sopimattomia ja toivat lajille huonoa mainetta, FA kuvaili tiedotteessa.

Clarke-Harris edusti Peterborough Unitedia jo kommenttien aikaan, mutta ei ollut vielä pelannut seuran edustusjoukkueessa. Hyökkääjä oli välissä poissa seurasta, mutta palasi sen vahvuuteen viime vuonna.

Peterborough United pelaa Englannin toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla Mestaruussarjassa. Kun kahdeksan kierrosta on takana, joukkue on 24 seuran joukossa 21:ntenä.

Clarke-Harris on iskenyt kahdeksassa tällä kaudella pelaamassaan Mestaruussarjan ottelussa kaksi maalia. Viime kaudella hän painoi Peterborough Unitedille Ykkösliigassa 31 osumaa 45 peliin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja