Hetki kuin kauhuelokuvasta – mies livahti naisen autoon liikennevaloissa Englannissa: "Pysy rauhallisena"

Kohtaus kuin kauhuelokuvasta - mies livahti huomaamatta naisen autoon liikennevaloissa Englannissa: ”Pysy rauhallisena” 0:32
Mies onnistui nousemaan autoon täysin huomaamatta sokean pisteen turvin.

Nainen koki pelottavia hetkiä Nottinghamissa Englannissa, kun tuntematon mies onnistui livahtamaan auton takapenkille keskellä kirkasta päivänvaloa.

40-vuotias nainen huomasi salamatkustajan vasta kiihdytettyään vauhtiin liikennevaloista. Hän katsoi taustapeilistä ja näki Steven Partingtonin, 44, istumassa takapenkillä. Mies käski kuljettajaa pysymään rauhallisena ja ajamaan eteenpäin.

– Se oli kuin kohtaus kauhuelokuvasta, uhri kuvaili paikalliselle poliisille.

Nainen ajoi kauhuissaan Nottinghamin keskustan läpi ja Partington piti otetta vaihdekepistä. Hän ajoi vilkkaille kauppakaduille ja toivoi jonkun huomaavan tilanteen. Kuljettaja yritti hälyttää muiden autoilijoiden huomion soittamalla torvea ja lyömällä autonsa ikkunoita.

He eivät ehtineet ajaa kauaa, kun Partington nappasi naisen käsilaukun ja poistui autosta.

Ryöstäjä saatiin kiinni kolme päivää myöhemmin paikallisen poliisin toimesta. Läheiseltä parkkipaikalta löytyi hylätty käsilaukku sekä takki, jonka taskussa oli Partingtonin nimellä varustettuja papereita. Mies oli viettänyt ryöstöä edeltäneen yön putkassa ja hylkäsi parkkipaikalle kiinniotosta kertovia dokumentteja.

Olisitko huomannut miehen liikennevaloissa? Katso video yläpuolelta.

Lue myös:

    Uusimmat