Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle saattaa todistaa tytärtään vastaan oikeudessa – paljasti hääriidan yhteydessä lähetetyt karut tekstiviestit

6:52
Kirjailija Kaisa Haatanen kommentoi brittihovin tapahtumia Viiden jälkeen -ohjelmassa 14. tammikuuta

Herttuatar Meghanin skandaaleissa ryvettynyt isä Thomas Markle jakoi juristilleen viestit, joita hän vaihtoi tyttärensä kanssa tämän häiden alla.

Herttuatar Meghanin välit tämän isään Thomas Markleen katkesivat juuri ennen kuin Meghanin ja prinssi Harryn satuhäitä vietettiin Windsorissa keväällä 2018.

Välit viilenivät, kun Markle jäi kiinni paparazzikuvien lavastamisesta juuri ennen häitä. Kohun seurauksena häntä ei nähty häissä lainkaan ja Meghanin saattoi hänen sijaansa alttarille prinssi Charles.

Tilanne kärjistyi entisestään, kun Markle luovutti medialle henkilökohtaisen kirjeen, jonka hän oli saanut Meghanilta. Seurauksena Meghan ja Harry haastoivat kirjeen sunnuntainumerossaan julkaisseen brittilehden Daily Mailin ja lehden emoyhtiön Associated Newsin oikeuteen.

Tilanne isän ja tyttären välillä saattaa muuttua vielä sotkuisemmaksi, sillä muun muassa uutsikanava CNN uutsioi, että Markle saattaa jopa todistaa oikeudessa tytärtään vastaan.

Asia ei ole vielä varma, eikä kumpikaan osapuoli tahtonut kommentoida aihetta CNN:lle.

Daily Mail puolestaan kertoo, että Thomas Markle on jakanut juristilleen hänen ja Meghanin välisiä tekstiviestejä, jotka on kirjoitettu juuri ennen herttuaparin häitä, kun tilanne isän ja tyttären välillä kiristyi.

Lehden mukaan asiakirjoista käy ilmi, että Markle oli kirjoittanut tyttärelleen, ettei voi osallistua häihin, koska hän oli joutunut sydänoireiden takia sairaalaan eikä voisi lentää terveyssyistä.

Tämän jälkeen hän oli vastaanottanut viestin, jonka uskotaan olevan prinssi Harryn kirjoittama. Viestissä Markela syytetään siitä, että hän satuttaa teollaan tytärtään eikä kysytty hänen voinnistaan.

Marklen mukaan viesti "loukkasi häntä syvästi" ja hänen kerrotaan vastanneen:

– En ole tehnyt mitään satuttaakseni sinua, Meghan, tai ketään muutakaan. Olen pahoillani sydänkohtauksestani… jos se loukkaa sinua.

Sussexin herttuapariin on kohdistunut nyt viikon ajan kova paine, koska pari ilmoitti keskiviikkona 8. tammikuuta vetäytyvänsä taka-alalle kuninkaallisen perheen eturivistä.

Harry ja Meghan kertoivat lausunnossaan aikovansa viettää osan ajastaan Pohjois-Amerikassa ja pyrkivänsä työskentelemään sen eteen, että he olisivat taloudellisesti riippumattomia hovista.

Myös Thomas Markle kommentoiUS Magazinelle lyhyesti herttuaparin ilmoitusta toteamalla olevansa hyvin pettynyt.

Markle ei ole myöskään tavannut prinssi Harrya tai lapsenlastaan Archieta kertaakaan. Hän tilitti syksyllä lehdistölle, ettei Meghan ole lähettänyt hänelle edes kuvaa pienokaisesta.

– Haluaisin, että he lähettäisivät minulle kuvan Archiesta, jotta voisin kehystää sen ja laittaa seinälle Meghanin kuvan viereen. Eikö jokainen isoisä halua sitä? Haluaisin tietää, onko hänellä kuuluisa Marklen suvun nenä, Markle vuodatti.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja