Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle avautui haastattelussa: "Tyttäreni näyttää pelokkaalta"

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle antoi brittilehdelle pitkän haastattelun, jossa hän pyyteli anteeksi, kertoo kaipaavansa tytärtään ja sanoi Meghanin näyttävän pelokkaalta.

Kohua ennen kuninkaallisia häitä herättänyt Thomas Markle avautui häiden jälkeisistä tuntemuksistaan brittiläisen The Sun -lehden haastattelussa. Markle joutui jättämään päivän väliin sydänleikkauksen vuoksi ja katsoi tyttärensä häät sen sijaan televisiosta.

Meksikossa asusteleva Markle on sitä mieltä, että hänen tyttärensä ei näytä onnelliselta edustaessaan brittiläisen hovin virallisissa tapahtumissa.

– Minun mielestäni tyttäreni näyttää pelokkaalta. Näen sen hänen silmissään, hänen kasvoillaan ja hänen hymyssään. Olen nähnyt hänet hymyilemässä vuosien ajan, tunnen hänen hymynsä. En pidä siitä, jonka näen tällä hetkellä. Tämä ei ole edes näyttelijän hymy, Markle tylytti lehden haastattelussa.

Meghanin isä toteaa, että hänen tyttärensä pelokkuus saattaa johtua vain muutamasta huonosta päivästä, mutta hän on huolissaan tyttärensä voinnista. Hänen mielestään Meghanilla on liikaa paineita.

– Siihen perheeseen kuulumisesta joutuu maksamaan kovan hinnan, Markle totesi.

Sussexin herttuattaren isä ei myöskään koe hovin naisten konservatiivista tyyliä hyvänä asiana. Hoviin kuuluvilla naisilla ja miehillä on lukuisia pukukoodeja noudatettavanaan.

– Miksi vuonna 2018 pukeudutaan kuin olisi vuosi 1930? Miksi heidän on peitettävä polvensa? Markle pohti.

Markle joutui kohun keskelle, kun paljastui, että hän lavasti paparazzi-kuvia ja koitti myydä niitä eteenpäin kovalla hinnalla. Hän sanoo joutuneensa ulkopuoliseksi kuvakohun vuoksi.

– Kuninkaallisperhe elää vanhentuneiden sääntöjen mukaan. Puolet Isosta-Britanniasta näyttävät tekevän omaisuuden myymällä kuvia tyttärestäni ja hänen aviomiehestään. Joutuvatko he ulkopuolisiksi?

Thomas Markle ei ole ollut yhteydessä tyttäreensä lähiaikoina. Hän puhui sekä prinssi Harryn, että Meghanin kanssa lyhyesti häiden jälkeen, mutta esiinnyttyään Good Morning Brittain -aamuohjelman haastattelussa hän ei ole enää saanut tytärtään kiinni tämän vanhasta numerosta.

Meghanin isä ei tiedä, kuinka ottaa yhteyttä Meghaniin, sillä hänen mukaansa kuninkaallisesta hovista ei kuulu vastausta hänen yhteydenottoihinsa. Marklen mukaan kyseessä on pisin aika koskaan, kun hän ei ole puhunut tyttärensä kanssa.

– Viestini hänelle kuuluu: Rakastan sinua, kaipaan sinua, olen pahoillani kaikesta pieleen menneestä. Haluan olla isoisä hänen lapselleen ja olla lähellä heitä. Haluan olla osa heidän elämäänsä. Haluan jättää erimielisyytemme historiaan ja pitää jälleen yhtä. Kaipaan sinua todella paljon, Markle päätti puhuen suoraan tyttärelleen.

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat