Herttuatar Meghan tekee joka vuosi saman uudenvuodenlupauksen – ja epäonnistuu aina sen toteuttamisessa

8:38
Harry ja Meghan kertovat uudessa dokumentissa onglmistaan median kanssa.

Herttuatar Meghan kertoi blogissaan tekevänsä joka vuosi saman uudenvuodenlupauksen ja epäonnistuvansa joka kerta sen toteuttamisessa. 

Sussexin herttuatar Meghan kertoi vuonna 2016, että hän lupaa joka vuosi lopettaa kynsiensä puremisen ja kiroilemisen. Hän tosin paljasti samaan syssyyn tekevänsä joka vuosi saman lupauksen ja epäonnistuvansa joka kerta sen toteuttamisessa. 

Kuukausia ennen kuin rakastui prinssi Harryyn, hän kirjoitti nyt jo suljetussa blogissaan, että aikoo tehdä uudenvuoden lupauksen. Hänen listaansa kuului kynsien puremisen lopettaminen, kiroilemisen hillitseminen, maratonin juokseminen ja ranskankielen taidon virkistäminen. 

– Maratonia en ole juossut. Kiroileminen aktivoituu erityisesti, kun olen ylityöllistetty tai olen juonut muutaman drinkin. 

– Mitä tulee ranskan kieleen, se opitaan yläasteella ja sitten katoaa muistista, kun huomasin käyttäväni enemmän espanjankieltä 

– Ja mitä tulee kynsien puremiseen, sitä tapahtuu yhä esimerkiksi, jos lennolla on turbulenssia tai minulla on ollut stressaava päivä. Se on epänaisellista, tiedän. Mutta niin on kiroileminenkin, hemmetti, hän kirjoitti blogissaan vuonna 2016.

Nykyisin 38-vuotias kuninkaallinen ja pienen lapsen äiti kertoo, että hän on jättänyt uudenvuoden lupaukset väliin ja aikoo sen sijaan suhtautua elämään leikkisämmin ja jättää tilaa myös taikuudelle. 

Lähde: Mirror

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja