Mainos

Herkkä video: Syntymäkuuro vauva kuulee ensi kerran äitinsä äänen

Kuulolaitteella voidaan auttaa jo kaikkein pienimpiäkin kuulovammaisia. Yhdysvaltalaisäiti julkaisi Youtubessa videon hetkestä, jolloin yhdeksänviikkoinen kuuli ensimmäiset äänensä. Tapauksesta kirjoittaa The Telegraph.

Neljän kuukauden ikäinen Elijah Cook on ollut syntymästään saakka erittäin huonokuuloinen. Hän kykeni kuulemaan vain joitakin ääniä ja ainostaan toisella korvalla. 

Onnekas vauva pääsi kuitenkin erityishoito-ohjelmaan Minneapoliksen lastenkeskukseen, jossa hänelle on asennettu pikkuruinen kuulolaite vain yhdeksän viikon ikäisenä.

Vauvan äidin Ahavah Cookin Youtubeen laittamasta videosta näkyy pikkumiehen ihastunut hymy, kun hän kuulee äitinsä äänen ensimmäistä kertaa.

– Kun ensimmäisen kerran näin vauvan reagoivan ääneeni, olin erittäin liikuttunut. Minun täytyi todella taistella kyyneleitä vastaan. En halunnut, että hän näkisi minun itkevän. Yritin kovasti pitää itseni kasassa ja vain puhua hänelle, liikuttunut äiti kuvaa.

Nyt Pikku-Elijah on käyttänyt kuulolaitetta jo kuusi viikkoa. 

- Hän reagoi ääniimme hymyilemällä paljon enemmän. Hän myös jokeltelee niin kuin muut ikäisensä, onnellinen äiti kertoo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.