Henri Tannerin perheenjäsenistä on tullut tärkeitä Sointu Borgille – tähtiopettajan lapset tuurasivat tuomareitakin: "Tuli aika kovaa kritiikkiä"

Sointu Borgin tanssit on tanssittu – mitä suunnitelmissa TTK:n jälkeen? 9:24
Sointu Borgin tanssit on tanssittu – mitä suunnitelmissa TTK:n jälkeen?

Sointu Borgista ja Henri Tannerista tuli Tanssii Tähtien Kanssa -matkansa aikana hyviä ystäviä.

Tanssii Tähtien Kanssa  -ohjelma on edennyt puoliväliin ja sunnuntaina 22. lokakuuta ohjelman joutuivat jättämään tuomaripisteiden sekä yleisöäänien perusteella yrittäjä Sointu Borg  ja Henri Tanner.

Kaksikko kertoi tiistaina 24. lokakuuta Huomenta Suomen  haastattelussa, että toipuminen tiukasta TTK-taipaleesta on alkanut. Pari ehti harjoitella yhdessä noin kaksi ja puoli kuukautta, ja viikottain harjoituksia oli jopa parinkymmenen tunnin edestä. Borg kertoi yrittäneensä rentoutua, mutta se ei ole ollut kuitenkaan aivan helppoa. 

– Tämä on tosi jännä huomata, että hermostohan on yhä siellä kisassa. Juuri tuossa Henrin kanssa aamulla maskissa puhuttiin, että yöllä heräsi taas siihen, että aivot tapailee koreografioita, vaikka meillä ei nyt ole edes mitään koreografiaa työn alla. Kyllä tässä huomaa sen, että tämä on ollut aika puristus. 

Tanner komppasi myös vierellä sitä, että tähtiopettajallakin on nyt tarve rentoutua.

– Kyllä sen huomaa, tässä kun on muutama päivä vapaata ja sovin sitten kuitenkin jo aika pian paluun duuniin, mutta huomaa, että ne päivät tulee tarpeeseen. Kyllä eilinen meni aika koomaillessa, ja tänään on samantyyppistä agendaa. Kyllä tulee tarpeeseen, ja nyt kun se kuorma lähtee purkautumaan, niin huomaa, että sitä levontarvetta on koko ajan siirtänyt, ja nyt se iskee päälle. 

Borg ja Tanner saivat yhteisestä TTK-matkastaan paljon, sillä heistä tuli hyviä ystäviä. Lisäksi Borg kertoi ystävystyneensä myös Tannerin vaimon kanssa, sekä tähtiopettajan perheen lapsistakin tuli Borgille tärkeitä. 

– Henkan lapset ovat aivan ihania. Me kerran treenattiin silleen, että he olivat meillä tuomareina, ja sieltä tuli aika kovaa kritiikkiä itse asiassa, Borg nauroi. 

Lisäksi Borg kertoi ilmoittaneensa Tannerille myös olevansa valmis viettämään tämän lapsien kanssa vastaisuudessa enemmänkin aikaa – kuin myös yhdessä koko porukkana.

– Olen sanonut Henkalle, että olen ensinnäkin upea lasten kanssa, niin minut saa aina pyytää lastenvahdiksi. Ja juuri hänen vaimolleenkin laitoin aamulla viestiä, että pitää mennä porukalla joskus syömään silleen, että Tomi tulee myös. 

– Varmasti tullaan pitämään yhteyttä. Kyllä tässä ollaan niin intensiivisesti oltu, niin tuntuu, että todella tunnetaan toisemme. Henkka voi todella myös tulevaisuudessa kehua, että hän on kymmenen viikkoa tällaista ärhäkkää naistapausta katsellut tuolla salilla, että tämän jälkeen kaikki menee. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. 
Tanssikupla MTV Katsomossa klo 18 maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat