Henkilöauto töytäisi pyöräilijän kumoon – kuljettaja kysyi pyöräilijän vointia ja ajoi sitten pois

Kokemäellä on tapahtunut polkupyörän ja henkilöauton välinen liikenneonnettomuus. Autoilijan henkilöllisyydestä ei ole tietoa.

Polkupyöräilijä oli ylittänyt suojatietä, kun tumma farmarimallinen auto oli tullut väistämisvelvollisuutta osoittavan liikennemerkin takaa ja törmännyt pyöräilijään.

Pyöräilijä kaatui törmäyksen seurauksena maahan, ja sai lieviä vammoja. Myös polkupyörä ja henkilön vaatteet vaurioituivat.

Auton kuljettaja oli pysähtynyt kysymään pyöräilijän vointia ja luvannut soittaa myöhemmin asian selvittämiseksi. Polkupyörälijä ei ole kuitenkaan saanut yhteydenottoja.

Poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Paikalla oli onnettomuuden jälkeen myös käynyt valkoinen henkilöauto, jonka kuljettajalla voi olla tapauksen selvittämiseen auttavia tietoja.

Kokemäen poliisi pyytää molempia henkilöautoja kuljettaneita henkilöitä ottamaan yhteyttä poliisiin tai asianomistajaan asian selvittämiseksi.

Kokemäen poliisin tavoittaa tiistaisin ja perjantaisin klo 09-16 välisen ajan numerosta 0295 417 675 tai Porin poliisin klo 08-17 välisen ajan 0295 417 550

Lue myös:

    Uusimmat