Hengenvaarallinen tilanne tallentui videolle Intiassa: Moottoripyöräilijään suihkutetaan desinfiointiainetta, joka syttyykin tuleen – kuljettaja pelastautui liekeistä

Intiassa sattui hengenvaarallinen onnettomuus, kun moottoripyöräilijän ylle suihkutettu desinfiointiaine sytytti tulipalon, jonka liekeistä motoristi joutui pelastautumaan. Hurja tilanne tallentui valvontakameraan.

Moottoripyöräilijä oli ohittamassa koronaviruksen vuoksi pystytettyä tarkastuspistettä Ahmedabadissa, Intiassa, kun kaksi valtion virkailijaa suihkuttivat pyörän ja hänen ylleen desinfiointiainetta. 

Virkailijat eivät ehdi sumuttaa kauaa, ennen kuin moottoripyörä ja satulassa istuva kuljettava ovat oranssin liekkimeren keskellä. Kuljettaja pelästyy ja alkaa rimpuilla pois liekeistä. Myös virkailijat juoksevat säikähtäneenä paikalta. 

Kuljettaja onnistui pelastamaan itsensä nopeasti, eikä hän loukkaantunut vakavasti. Alkujärkytyksestä päästyään virkailijat tajuavat vetää desinfiointiainesäiliöt pois palon alta. Tilanne tallentui valvontakameraan, ja voit katsoa sen tämän artikkelin alussa olevalta videolta.

Tartunnat nousussa Intiassa

Intia on pystyttänyt tämän kaltaisia "desinfiointipisteitä" pitkin kaupunkeja koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Esimerkiksi WHO on kuitenkin varoittanut alkoholipohjaisen desinfiointiaineen suihkuttamisesta ihmisten päälle.

Intiassa oli keväällä maailman suurin ulkonaliikkumiskielto, kun maan 1,3 miljardia ihmistä käskettiin pysymään kodeissaan. Maa otti pandemian aikana käyttöön tiukat rajoitustoimet, joita nyt ollaan pikkuhiljaa purkamassa ja ihmiset saavat liikkua, kunhan käyvät tarkistuspisteillä.

Tähän mennessä maassa on vahvistettu yli 250 000 tartuntaa. Määrät ovat olleet nousussa viime viikkoina, ja asiantuntijat varoittavat huipun olevan vasta tulossa. Eilen Intiassa raportoitiin Worldometers-sivuston mukaan 10 000 uutta tartuntaa.

Lue myös:

    Uusimmat