Hengailevatko naiset alusvaatteisillaan kotona? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miehet viettävät kotona aikaa kalsareissaan pyöriskellen, jopa alasti. Hengailevatko naiset alusvaatteissa kotona?" kysyy nimimerkki Itse en.

Naiset vastaavat:

"Hengailen kotosalla yleensä todella rennoissa vaatteissa. Jos on hurjan kuuma, niin olen usein jopa pelkissä alusvaatteissa. Kotona en halua stressata mistään, joten vietän aikaa sellaisissa asuissakin, joissa tunnen oloni todella vapaaksi. Kun olen kotona yksin, niin olen jopa täysin alasti peiton alla ja katson jotain lempisarjojani esimerkiksi. Rakastan myös pelkissä alusvaatteissa tanssimista. Kumppanini nauttii siitä, kun olen vähissä vaatteissa ja niin nautin myös minä. Vaatteet ahdistavat!"
– 26, parisuhteessa

"Hengailevat, minä ainakin, miksi ei. Ja kyllä, myös alasti. Harvemmin kyllä, koska siinä puuhassa tulee kylmä."
– 35, naimisissa

"Opin hengailemaan alusvaatteissani vasta aikuisemmalla iällä. Nykyään esimerkiksi istun koneella puolialasti. Aiemmin laitoin aina yöksikin yöpaidan/jonkun paidan, vaikka poikaystävä oli jo nähnyt minut alasti. Alastomana oli jotenkin niin... alaston olo."
– 29, parisuhteessa

"Hengaan alusvaatteilla tai alasti, kummin vain tekee mieli. En tietysti silloin, jos on joitain ulkopuolisia paikalla, mutta oma mies tai lapset eivät haittaa. Miksi en hengaisi? Näkevätpähän lapsetkin oikeita, rehellisiä vartaloita photoshopattujen sijaan. Iho vasten ihoa tuntuu ihanalta, ja tuottaa oksitosiinia."
– 38, naimisissa


Lue myös:

    Uusimmat