Mainos

Helvetin enkeleillä tiukat säännöt – ei valehtelua, varastamista tai huumeita

21:33

Helvetin enkeleiden täysjäseneksi pyrkivän täytyy olla ainakin vuoden verran kokelaana, lisäksi hänellä täytyy olla suosittelija.

Poliisin Helvetin enkeleiden Helsingin -alaosaston kerhotiloista takavarikoimasta materiaalista löytyy myös kerhon sääntöjä. Esimerkiksi huumeriippuvaisten, ilmiantajien tai entisien poliisien on turha haaveilla kerhon jäsenyydestä.

Helvetin enkelille sopimaton käytös johtaa välittömästi erottamiseen. Tällaista toimintaa on muun muassa "valehtelu, varastaminen, jäsenen tai prospektin omaisuuden tai naisen väärinkäyttäminen".

Poliisin esittämiin kysymyksiin on vastattava yleensä, ettei kommentoi. Näin oli vastattu myös suurimpaan osaan esitutkinnassa poliisin Helvetin enkeleille esittämiin kysymyksiin. Poliisi epäilee, että eräs jengiläinen sai potkut jengistä, koska oli puhunut liikaa poliisin kuulusteluissa.

Poliisin mukaan väkivaltarikokset voivat nopeuttaa jäsenyyttä. Esimerkiksi kannattajakerho Bad Machinestä nostettiin kaksi jäsentä väkivaltarikostuomioiden jälkeen Helvetin enkeleiden täysjäseniksi

Myös jokaisen jäsenen tai prospectin tulee ajaa moottoripyörällä, jonka kuutiotilavuus on vähintään 750 cm3. Prospect-jäsenet eivät ole vielä kerhon varsinaisia jäseniä, vaan vasta ehdokkaina täysjäseniksi. Vain täysjäsenellä saa lukea liiveissään Hells Angels.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.