Helsinkiläisen yökerhon tanssilattialla lyötiin viikonloppuna miestä tuopilla päähän – poliisi etsii täysvalkoiseen pukeutunutta naista auttamaan jutun selvittämisessä

Poliisi etsii täysvalkoiseen pukeutunutta naista, jonka uskotaan todistaneen helsinkiläisyökerhossa osoitteessa Kaivokatu 12 tapahtunutta törkeää pahoinpitelyä juhannuslauantain ja -sunnuntain välisenä yönä.

Välikohtaus tapahtui yökerhon tanssilattialla aamukolmelta sunnuntaina. Poliisi on pidättänyt teosta epäillyn, mutta kaipailee tilanteessa ollutta naista todistajaksi. Kerrotun mukaan kokovalkoiseen asuun pukeutunutta naista ei epäillä mistään rikoksesta.

– Kyseisen todistajan kuuleminen saattaa edesauttaa merkittävästi jutun tutkintaa. Pyydämme, että hän ottaa pikimmiten yhteyttä poliisiin, vetoaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Reijo Enqvist kertoo Helsingin poliisilaitoksen tiedotteessa.

Tuopinisku vaati sairaalahoitoa

Teosta epäilläään noin 30-vuotiasta irakilaismiestä, joka oli myös juhannushumussa liikkeessä valkoisissa vaatteissa. Poliisi epäilee miehen lyöneen paria vuotta vanhempaa suomalaismiestä tuopilla pään alueelle aiheuttaen tälle sairaalahoitoa vaativat vammat.

Epäilty saatiin kiinni tapahtumapaikan lähistöltä.

Poliisi pyytää paikalla ollutta naista ottamaan yhteyttä poliisiin sähköpostitse soitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse 0295 417 931. Myös muut henkilöt, joilla on havaintoja tai vihjeitä tapahtuneeseen liittyen, voivat ilmoittaa tietonsa.

Lue myös:

    Uusimmat