Kolmekymppistä irakilaismiestä epäillään toisen miehen pahoinpitelystä yökerhossa – poliisi etsii valkoiseen asuun pukeutunutta naista todistajaksi

Helsingin poliisi etsii kokovalkoiseen asuun pukeutunutta naista todistajaksi Helsingissä tapahtuneeseen yökerhopahoinpitelyyn.

Poliisi epäilee, että noin 30-vuotias irakilaismies pahoinpiteli hieman vanhempaa suomalaismiestä lyömällä tätä tuopilla päähän aiheuttaen sairaalahoitoa vaativat vammat.

Epäilty teko tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Helsingissä Kaivokatu 12:ta sijaitsevassa yökerhossa aamukolmen aikaan.

Epäilty poistui yökerhosta, mutta poliisi tavoitti hänet lähistöltä, ja mies pidätettiin.

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja

Poliisi ei avaa tilanteen yksityiskohtia toistaiseksi enempää, mutta toivoo paikalla ollutta silminnäkijää ilmoittautumaan poliisille.

Poliisin mukaan pahoinpitelyhetkellä paikalla oli kokovalkoiseen asuun pukeutunut nainen, jota ei epäillä rikoksesta.

– Kyseisen todistajan kuuleminen saattaa edesauttaa merkittävästi jutun tutkintaa. Pyydämme, että hän ottaa pikimmiten yhteyttä poliisiin, vetoaa tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Reijo Enqvist poliisin tiedotteessa.

Myös muut henkilöt, joilla on havaintoja tai vihjeitä tutkittavaan rikokseen liittyen, voivat ilmoittaa tietonsa puhelimitse numeroon 0295 417 931 tai sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat