Mainos

Helsingin palomiehet saivat lämpimän lahjan – taustalla kiitos hengen pelastaneesta teosta

Helsingin pelastuslaitos pääsi tänään syystunnelmaan lämpimällä yllätyslahjalla.

Pelastuslaitoksen Facebook-sivuilla "palomies asemalta 20" kertoo, että työpäivän aluksi oleskelutilan pöydälle oli tuotu kolme kassillista villasukkia.

– Tämä oli jo toinen kerta kun Erottajan pelastusaseman operatiivista henkilöstöä muistetaan samalla tavalla, palomies kertoo.

Villasukkalahjan taustalla on palomiehen mukaan liikuttava tarina. Sukat on kutonut erään, palolaitoksen talossa työskentelevän henkilön vaimo. Hän halusi kiittää muutamaa laitoksen palomiestä taannoisesta tapauksesta, jossa palomiehet elvyttivät sukankutojan miehen aseman pihassa.

– Jo ensimmäisen kerran saatuani jalkaani tällaiset sukat sai minut tuntemaan ylpeyttä työtovereitani ja ammattikuntaani kohtaan, mutta tämä toinen kerta kun saimme sukkia, kertoo antajan todellisesta kiitollisuudesta niitä ihmisiä kohtaan, jotka nopealla ja ammattitaitoisella toiminnallaan antoivat heille yhteisiä vuosia, kenties vuosikymmeniä lisää, palomies jatkaa.

Palomies Erottajan asemalta lisää, että villasukille on todella käyttöä palomiesten hälytysvarusteissa, kun illat viilenevät.

Jos Helsingin Pelastuslaitoksen päivitys ei näy yllä, sen voi katsoa tästä.

Viime vuoden lokakuussa sankaritekoihin venyivät Oulun palomiehet pelastaessaan joutsenen.


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.