Helsingin koulujen hylkäämälle Wilmalle glooriaa – viesti- ja poissaolojärjestelmä palkittiin yhtenä parhaista suomalaisista mobiilipalveluista

Viesti- ja poissaolojärjestelmä Wilman mobiilisovellus palkittiin kansallisessa Best Mobile Service -kilpailussa.

Koulujen käyttämän viesti- ja poissaolojärjestelmä Wilman mobiilisovellus on voittanut kansallisen Best Mobile Service -kilpailun yleisen hyötypalveluiden sarjan.

Kilpailun palkinnot jaettiin Suomen EU-puheenjohtajuuskauden ohjelmaan kuuluvan Digital Transport Days 2019 -tapahtuman yhteydessä Helsingissä. Kilpailussa oli kuusi sarjaa.

Tuomariston puheenjohtajana toimi liikenne- ja viestintäministeri Sanna Marin.

Helsinki luopuu Wilmasta

Eilen maanantaina 7. lokakuut Helsingin kaupunki tiedotti, että Wilman korvaa kaupungin kouluissa uusi asiointijärjestelmä. Korvaavan viestijärjestelmän toteuttajat on jo valittu.

Asiasta ensimmäisenä kertoneen korvaavan järjestelmän mahdolliset kehittäjät kilpailutettiin, ja sopimuksen saivat lopulta Futurice ja Gofore.

– Uusi asioinnin järjestelmä parantaa asiointipalvelun käytettävyyttä. Järjestelmä on joustava uusien palveluiden tarjoamiseen ja se edistää vuorovaikutteista kanssakäymistä ja helpottaa henkilöstömme päivittäistä työskentelyä, toimialajohtaja Liisa Pohjolainen kertoo Helsingin kaupungin tiedotteessa.

Kaupungin mukaan uuden järjestelmän avulla asiointi ja yhteydenpito tulee olemaan jatkossa selkeämpää ja yhdenmukaisempaa. Uusi järjestelmä tullaan ottamaan käyttöön vaiheittain.

Wilma-järjestelmä on käytössä myös monessa muussa kunnassa.

Lue myös:

    Uusimmat