Helsingin huippuravintolat muuttuvat katuruokakojuiksi

Helsingissä vietetään viikonloppuna Torikortteleiden katujuhlaa.

Helsingin Torikortteleiden Katariinankatu ja ympäröivät sisäpihat täyttyvät juhlatunnelmasta lauantaina 17.8., kun toista kertaa järjestettävä katujuhla valtaa alueen katuruokakattauksella ja ohjelmanumeroilla. Katujuhlan iltapäivä on varattu koko perheen viihtymiseen ja tarjolla on muun muassa performansseja sekä musiikkia.

Kello 17 Katariinankadulle avautuvat Torikortteleista tuttujen huippuravintoloiden katuruokaravintolat. Nälkäiset asiakkaat voivat koota maistelumenunsa itse alueelle levittäytyneistä katuruokakojuista. Katukeittiöintä toimivat Torikortteleiden lähiravintolat: Pure Bisto, OLO,Postres, Street Gastro, Osteribaari, El Jamonero, Sunn sekä Markus AremonPique-Nique -ravintola. Annosten hinta on 3-5 euroa.

Pure Bistro pystyttää juhlan kunniaksi terassilleen illaksi myös samppanjabaarin ja drinkkibaarista vastaa puolestaan kansainvälistä mainetta niittänyt Liberty or Death.

Torikortteleiden katujuhla järjestetään Katariinankadulla lauantaina 17.8.2013 klo 12-23. Lisätietoja tapahtumasta ja ohjelmasta Torikortteleiden sivuilla.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja