Helsingin Hämeentiellä tulvii jälleen – Video: Kaivinkone ja työmiehet urakoivat "uima-altaan" keskellä

Helsingin Hämeentiellä vesivahinko 0:33
Videokuvaa Helsingin Hämeentiellä sattuneesta vesivahingosta.

Helsingissä Hämeentiellä on tapahtunut vesivahinko. Kevään aikana Hakaniemen ja Sörnäisten alueella on tapahtunut isoja vesivahinkoja.

Helsingin Hämeentiellä on tapahtunut vesivahinko. Katso ylempänä video ja alla kuvia onnettomuuspaikalta.

Viimeisten kuukausien aikana Helsingin Sörnäisissä ja Hakaniemessä on tapahtunut isoja vesivahinkoja. Huhtikuun alussa Hakaniemen kauppahallin ja Neljännen linjan välillä tapahtui iso putkirikko.

Putkirikko oli saanut alkunsa Hämeentien peruskorjaustyömaalla.

Päivystävän palomestarin mukaan vettä oli mennyt paljon Hakaniemen parhaillaan remontissa olevan kauppahallin kellariin.

Runkovesiputki vaurioitui katuremontissa Helsingin Hämeentiellä – katu lainehti ja Hakaniemen kauppahalliin tulvi vettä 0:39
Runkovesiputki vaurioitui huhtikuun alussa Hämeentiellä.

Maaliskuussa samalla alueella vesivahinko nosti vedet Harjutorille Helsinginkadun ja Pengerkadun ympäristössä. Vettä tulvi jopa 15 rakennukseen.

Hämeentiellä on meneillään parhaillaan suuri peruskorjaus. Remontissa uusitaan myös kadun alla kulkevat vesiputket. Työt alkoivat maaliskuun alussa.

Artikkelia muokattu 24.5.2019 kello 22.32: Hämeentien edellinen vesivahinko tapahtui huhtikuun alussa, ei lopussa, kuten artikkelissa alun perin virheellisesti mainittiin.

Lue myös:

    Uusimmat