Helppo kauneusvinkki: raahaa kulta makuuhuoneeseen!

Tuore skottitutkimus paljastaa, että sänkyleikeillä on selviä terveysvaikutuksia. Peuhaamisen jälkiseurauksena on myös kauniimpi peilikuva, sillä seksi piristää ulkonäköä välittömästi.

Uusi tutkimus paljastaa seksin vahvistavan immuniteettia, vähentävän sydänsairauksia ja hidastavan ikääntymistä. Sen lisäksi utkimukseen osallistuneiden kasvoista hälveni ryppyjä neljän vuoden edestä, kun petipuuhia harrastettiin kolme kertaa viikossa.

Stressi- ja antistressihormonit ovat vartalossa kuin keinulauta. Seksi - ennen kaikkea orgasmi - antaa tuolle keinulaudalle tönäyksen oikeaan suuntaan. Orgasmin jälkeen endorfiinit ja kasvuhormonit virtaavat vartaloon ja parantavat auringon, tupakoinnin sekä ryppyjä aiheuttavan kortisolin vaikutuksia. Muutamassa minuutissa seksi siis pyyhkii kasvoilta pois ikääntymisen merkkejä.

Seksi houkuttelee unten maille

Mietipä, kuinka hyvältä näytät sänkyleikkien jälkeen: kasteenraikkaat posket, pinkit huulet ja hohtavat silmät. Kirkaskatseinen vaikutelma säilyy päiviä. Näin tekee myös seksin ihoystävällinen sivuvaikutus: kun hikoilet, kehossasi vapautuu luonnollisia öljyjä, jotka voitelevat soluja ja kosteuttavat ihoa.

Uni on ilmainen kauneuslääke ja seksi houkuttelee unten maille. Orgasmin jälkeiset, hyvää oloa tuovat kemikaalit auttavat sinua nukahtamaan nopeammin. Seksin jälkeen uni on virkistävää, joten heräät pirteänä. Silmänalusesi vaalenevat ja turvotus vähenee. Seksin lisääminen iltarutiineihin auttaa myös uniongelmissa.

Vaikket saisikaan orgasmia, seksi ja suutelu tekevät ihmeitä: sydän sykkii nopeammin ja veri virtaa elimiin ja ihoon. Kun hengität voimakkaasti, pidät stressin kurissa ja lennätät happea elimistöön. Seksi polttaa kaloreita yhtä paljon kuin esimerkiksi kävely. Poltat 8-12 kaloria joka minuutti, kun suutelet kumppaniasi.

Orgasmin avulla pääset käsiksi kaikkiin etuihin, joita petipuuhista voi saada. Jos et saa orgasmia, kehostasi vapautuu vähemmän hyvää tekeviä hormoneja. Oletko sinkku tai selibaatissa? Masturboi tai harjoita liikuntaa. Puoli tuntia kävelyä tai lenkkeilyä laukaisee parantavia endorfiineja kehoosi.

MTV3/Helmi

Lähde: marieclaire.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat