Helmikuu

Huonekaluja kertopuusta
t.i.l.a. 29.2.

t.i.l.a tutustui puuseppä Markku Tonttilan kertopuusta valmistettuun Seria- huonekalumallistoon. - Kertopuu on perinteisesti ollut rakennusmateriaali, esimerkiksi kattopalkkeja valmistetaan kertopuusta. Kertopuu soveltuu erittäin hyvin myös huonekalujen valmistukseen ja sillä saa hyvin mielenkiintoista, ehkä vähän graafista, pintaa tuotteille, kertoi Markku.

Lisätietoa lahtelaisen Markku Tonttilan täistä saat puh. 0400-770 345 www.ebonia-design.fi. Huonekalumallistoon voi tutustua myös Helsingissä Boknäs Galleriassa, Punavuorenkatu1 tai Lahdessa Galleria-kahvila Oskarin Piha, Hämeenkatu 17.

Viikon persoonallinen koti oli Morsius- ja iltapukuliike Meslewin omistajan Leena Koukkarin tunnelmallinen koti. Lisää Leenan kauniita pukuja voit katsoa osoitteessa www.meslewi.com.


Hyvä Uni
t.i.l.a. 22.2.

Mitä "hyvä uni" on ja mitkä asiat siihen vaikuttavat? "Tietysti unen laatuun vaikuttavat monet asiat, mutta keskeisellä sijalla on hyvä vuode, ja siinäkin tärkeintä on, että se on juuri itselle valittu", neuvoi Hanna Salama Finlaysonilta. Sängyt ja kauniit petaukset oli kuvattu Kodin Ykkösessä Varistossa ja tekstiilisuunnittelija Liisa Suurlan kotona.

Lisätietoja: Finlayson kuluttajapalvelu 0200 42000 tai www.finlayson.fi

Kattaukset
t.i.l.a 15.2.

T.i.l.a tutustui kattausten saloihin Arabian pitkäaikaisen tiedotuspäällikön Marjatta Pauloffin opastuksella.
-Lähdimme liikkeelle näissä kattauksissa arjen juhlistamisesta sillä arkeahan suurin osa elämästämme on. Kaj Frank sanoikin osuvasti, että astian tarkoitus on olla kuin salaatinlehti - tuoda ruoka mahdollisimman hyvin esille, kertoi Marjatta Pauloff.


Mosaiikkityöt sisustuksessa
t.i.l.a. 8.2.

Tapasimme mosaiikkitaitelija Virginie Hynnän joka kertoi mosaiikkitöiden valmistamisesta ja erilaisista käyttömahdollisuuksista sisustuksessa.

Lisätietoa Virginien mosaiikkitöistä löydät osoitteesta www.viamosaiikki.com tai 09-461678.


Hietalahden Antiikkihalli
t.i.l.a 1.2.

Hietalahden Kauppahalli Helsingissä on nyt parin kuukauden ajan toiminut antiikkihallina. T.i.l.a. kävi tutustumassa hallin tunnelmaan ja ottamassa selvää, mitä kaikkea antiikkihallista löytyy.
- Unelmamme on jo pidempään ollut kerätä antiikkikauppiaita saman katon alle. Keski-Euroopassa vastaava idea löytyy jo useista kaupungeista, kertoi Antiikki-markkinoiden toimitusjohtaja Kauko Korpela.

Hietalahden Antiikkihalli on avoinna arkisin 10-18 ja lauantaisin 10-14.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja