Helmareiden pelaajan gaalailta venähti – ulos maajoukkueesta

Anni Hartikainen on siirretty sivuun naisten maajoukkueesta.

Hartikaisen piti matkustaa Slovakiaan lauantaiaamuna, mutta häntä ei näkynyt lentokentällä. Muu joukkue oli matkustanut Trnavaan jo perjantaina, mutta Hartikainen jäi Captain's Ball -gaalaan palkittavaksi muutaman muun Helmareiden pelaajan kanssa.

Palloliitto kertoo tiedotteessaan, että Hartikainen ei pystynyt osoittamaan sitoutumista sovittuihin toimintaperiaatteisiin, eikä hän liity joukkueeseen päävalmentaja Marko Salorannan päätöksellä.

– Meillä on joukkueessa täysi keskittyminen tiistain Slovakia-otteluun. Valitettavasti Anni ei toimintatavoillaan osoittanut samanlaista sitoutumista joukkueeseen ja sen tavoitteisiin kuin muut gaalaan sovitusti osallistuneet pelaajat, ja hän myöhästyi lennolta. Tämän vuoksi hän jää nyt sivuun ryhmästä, päävalmentaja Marko Saloranta kertoi.

Hartikainen pyytää toimintaansa anteeksi.

– Olen pettänyt joukkueen luottamuksen ja pyydän anteeksi. Toivon, että saan ajan myötä mahdollisuuden voittaa heidän luottamuksensa takaisin. Harmittaa ja kaduttaa todella paljon, Hartikainen sanoi.

Hartikainen palkittiin gaalassa Kansallisen liigan vuoden pelaajana. Gaalaan jääneet Helmarit-pelaajat Aada Nurmi, Lotta Lindström ja Natalia Kuikka matkasivat sovitusti Slovakiaan lauantaiaamuna.

 

Lue myös:

    Uusimmat