Helene Christensen: Kaunis ihminen on itsevarma

Kaunis ihminen on itsevarma ja rehellinen itselleen. Tätä mieltä on maailman kauneimpiin ihmisiin lukeutuva Helene Christensen.

Tanskalainen Helene Christensen on upea ilmestys - vielä 42-vuotiaanakin. Supermalli paljastaa VogueTV:lle, mitä todellinen kauneus hänen mielestään on.

Christensenin mielestä kauneudessa on kysymys siitä, että ihminen on rehellinen itselleen. Yhdeksi maailman kauneimmista naisista nimetty Christensen myöntää, että ulkonäöllä on väliä, mutta myös sisäinen hehku tekee ihmisestä kauniin.

– Olen aina rakastanut Jean Sebergin, Jane Birkinin ja Marilyn Monroen tyyliä. Kaunis ihminen on joku, joka pysyy rehellisenä itselleen ja sielulleen: joku joka on itsevarma ja saa sinut hymyilemään, malli kertoo.

Helene Christensen kertoo, minkälainen on hänen mielestään kaunis ihminen.

Christensen paljastaa, että oli siunaus aloittaa mallin työt 90-luvulla, jolloin alalla ei ollut niin paljon paineita kuin nykyään. Nainen muistelee tuota aikaa hyvillä mielin. Se oli hänestä intensiivistä, hullua, epärealistista aikaa.

– Aina on olemassa halu johonkin uuteen, tuoreeseen ja innovatiiviseen, yhtä lailla kun on tarvetta iättömään eleganssiin ja kauneuteen. Olin onnekas aloittaessani työskennellä aikana, jolloin tytöt saivat olla omia itsejään. Kukaan ei käskenyt meitä muuttamaan vartaloamme tai tyyliämme. Kaikki olivat yksilöllisiä omalla tavallaan.

Christensen tekee yhä mallin työtä. Tämän lisäksi hän työskentelee myös valokuvaajana.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja