Heiskanen ja Hintz juonivat komean täysosuman – Mikael Pyyhtiä pisteille

Aleksander Barkov naulasi tasoituksen Bostonia vastaan 0:53
Alekasnder Barkov naulasi tasoituksen Bostonia vastaan.

Suomalaispelaajilla piti kiirettä yön NHL-kierroksella. Columbuksen Mikael Pyyhtiä nappasi uransa toisen NHL-pisteen voitossa Philadelphiaa vastaan.

Jääkiekon NHL:ssä Florida Panthers taipui tiukan ottelun päätteeksi Boston Bruinsille jatkoerässä maalein 3–2.

Kotijäällään pelannut Boston joutui altavastaajaksi heti ensimmäisessä erässä, kun ottelua oli pelattu alle minuutti. Floridan Matthew Tkachuck viimeisteli panttereiden 1–0-osuman.

Tämän jälkeen komennon otti Boston, kun maalinteossa onnistuivat Charlie McAvoy ja Charlie Coyle.

Florida-kapteeni Aleksander Barkovin 2–2-tasoitus toi floridalaiset peliin mukaan kolmannessa erässä. Jatkoerässä kuitenkin Jesper Boqvist sinetöi Bostonin voiton.

Voit katsoa Barkovin maalin yllä olevalta videolta.

Stars taipui Chicagolle

Dallas Stars hävisi niin ikään tiukassa ottelussa Chicago Blackhawksille maalein 3–2.

Suomalaisista Dallasin paidassa tehoja tekivät Roope Hintz pistein 1+0 ja Miro Heiskanen 0+2. Heiskanen syötti Hintzin 3–1-kavennuksen. Heiskanen tarjoili napakan syötön maalin kulmalle, josta Hintz ohjasi kiekon reppuun.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Muista suomalaisista muun muassa Columbuksen Mikael Pyyhtiä pääsi pisteille, kun hän syötti Erik Gudbransonin pelin avausmaalin ajassa 12.08. Columbus Blue Jackets voitti ottelun Philadelphia Flyersia vastaan maalein 6–2.

San Jose Sharks voitti St. Louis Blousin maalein 3–2 jatkoajalla. Mikael Granlund oli taituroimassa San Josen ensimmäistä maalia, jonka viimeisteli William Eklund. Eklund teki lopulta hattutempun ja oli San Josen voiton takaajana.

Erik Haula puolestaan viimeisteli New Jersey Devilsin ensimmäisen maalin, kun joukkue voitti Ottawa Senatorsin maalein 4–3.

Juttua korjattu klo 10.18: Kyseessä oli Mikael Pyyhtiän toinen NHL-piste, eikä ensimmäinen, kuten artikkelissa alun perin väitettiin.