Mainos

Heinäluomista valtuustoon menossa sekä isä että tytär – myös Hjalliksen poika menossa läpi

32:29

Helsingissä ehdolla ovat kansanedustaja Eero Heinäluoma (sd.) ja hänen tyttärensä Eveliina Heinäluoma (sd.). Heistä molemmat ovat saamassa valtuustopaikan.

Helsingin valtuustoon yltää myös kansanedustaja Hjallis Harkimon (kok.) poika, yrittäjä Joel Harkimo (kok.).

Myös SDP:n puheenjohtajan Antti Rinteen vaimo, suunnittelija Heta Ravolainen-Rinne (sd.) on menossa valtuustoon Mäntsälässä samoin kuin Antti Rinne. Sen sijaan Antti Rinteen tyttäret Ilona Rinne (sd.) ja Roosa Rinne (sd.) ovat Lahdessa ainakin vielä valtuuston ulkopuolella.

Kuopiossa ehdolla ovat kansanedustaja Matti Rossi (kesk.) ja hänen puolisonsa, teatterikuraattori Matti Kaarlejärvi (kesk). Heistä vain Rossi on kurottamassa valtuustoon.

Kansanedustaja Mikko Alatalo (kesk.) ja hänen vaimonsa Seija Alatalo ovat ehdolla Tampereella. Pariskunnasta Seija Alatalo on jäämässä ilman valtuustopaikkaa, kun taas Mikko Alatalo on saamassa paikan.

MTV.fi seuraa netissä vaalien tuloslaskentaa, ehdokkaiden läpimenoa ja kiinnostavimpia ilmiöitä reaaliaikaisesti.

MTV Uutiset seuraa vaali-iltaa nettilivessä mtv.fi-sivustolla sekä katsomo.fi-palvelussa alkaen kello 19.55. MTV3-kanavalla vaalitulosta puidaan alkaen kello 21.05, ja tätäkin lähetystä voi seurata netistä tai katsomosta.

Seuraa oman kuntasi ja ehdokkaasi tilannetta oikeusministeriön vaalit.fi-palvelusta

42:00

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.