Heikki Paasonen jättää The Voicen ja siirtyy Huumaan!

Idolsista ja Euroviisuista tuttu Heikki Paasonen tekee parin vuoden tauon jälkeen paluun MTV3-kanavalle. Heikki liittyy lauantai-iltaisin nähtävän Huuma-ohjelman tiimiin.

Heikki Paasonen nähdään ensi syksystä lähtien Huumassa Lorenz Backmanin ja Niina Heralan juontajakollegana.

- Minua pyydettiin mukaan keväällä kun kävi ilmi, että Jaakko Saariluoma lähtee veke. Funtsin aikani ja mietin, että tätä voisi olla hauska tehdä, Heikki kertoi Viihdeuutisille.

Jaakko Saariluoman saappaisiin astuminen ei nuorta tv-tähteä pelota.

- En aio lähteä kenenkään jalanjäljille. Menen mukaan ihan omana itsenäni ja aion tuoda ohjelmaan omannäköisen panokseni. Uskon, että minua pyydettiin mukaan siksi, että ohjelmaan halutaan uutta suuntaa.

Heikkiä ei nähdä pelkästään ohjelman juontajana vaan hänelle on kaavailtu myös käsikirjoittajan roolia.

- Huuman tekeminen sopii elämänrytmiini. Ohjelmaa tehdään tuotantokausipohjaisesti, mikä sopii sukellustouhuihini, koska minun pitää päästä reissaamaan. Minulle tarjottiin ohjelmassa myös käsikirjoittajan roolia, joten kyseessä on unelmahomma.

Huuman myötä Heikki jättää pestinsä The Voice TV:llä. Paasonen on juontanut kanavalla KPS-ohjelmaa yhdessä Johannes Saukon ja Kristiina Komulaisen kanssa.

- Toukokuun 31. päivä tulee vika KPS ulos. Kesäkuussa kuvaamme vielä inserttejä, joten ruudussa saatan näkyä vielä syksylläkin.

- Kristiinakin jää äitiyslomalle, joten KPS nykyisessä muodossaan ei voisikaan enää jatkua, Heikki lisää.

(MTV3)

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja