Heidi Willman avautuu podcastissa sinkkuaikana itsetuntoaan musertavasta kommentista: "Ajattele, minkälaisia ihmisiä tuolla on"

Heidi Willam kommentoi häämatkaansa 2:12
Heidi Willman kertoo, miten avioliittoelämä on sujunut.

Juontaja Heidi Willmanin mieleen on jäänyt elävästi erään miehen kommentti Tinderissä, joka vei aikoinaan mennessään osan hänen itsetunnostaan. 

Juontaja Heidi Willman avautuu Kaksinaista-podcastin ensimmäisessä jaksossa ulkonäköpaineistaan ja kehosuhteestaan. Jakso on julkaistu 13. syyskuuta. Podcastin toinen juontaja on Sara Perttunen

Willman kertoo Perttuselle kokemastaan tilanteesta, joka jäi sinkkuajoilta mieleen Tinderistä. 

– Kirjottelin yhden miehen kanssa, joka asui eri kaupungissa. Tämä oli kevättä-alkukesää, ja olin edellisenä talvena ollut Dubaissa perheen kanssa viettämässä joulua. Laitoin siellä Instagramiin bikinikuvan, jossa nojaan palmua vasten. Siinä näkyi selluliitit ja vatsamakkarat. Laitoin tietoisesti sen kuvan ja kirjoitin silloin kehopositiivisuudesta, Willman kertoi podcastissa. 

Willman huomasi, että miehellä oli Tinderissä kuva lihaksikkaasta vartalostaan, joka hiveli sinkkunaisen silmää. Hän kehui miehen ulkonäköä ja kertoi samalla, ettei hänellä itsellään todellakaan näy vatsalihakset. 

– Laitoin, että minusta löytyy kuva Instagramista, jossa puhun kehopositiivisuudesta. Sitten hänestä ei kuulunutkaan mitään. Kirjoitin, että olitko noin järkyttynyt näkemästäsi. Hän vastasi nopeasti, että ehkä parempi, ettemme tapaa, että hänen edelliset kumppaninsa ovat olleet hyvässä kunnossa. Se loppui siihen, Willman kertoi. 

Podcastissa Willman kertoo ajatelleensa, ettei tapahtunut voinut olla totta. Hänellä oli silloin hyvä itsetunto, joka miehen kommentin myötä mureni pahasti. 

– Tiedän, että rintani on leikattu syövän jälkeen, laitettu implantit, on leikkausarvet ja kaikki. Mietin, että onneksi tämä tuli nyt esille ennen parempaa tutustumista. Ajattele, minkälaisia ihmisiä tuolla on, ja kuinka monen naisen itsetunnon he saavat vuosiksi muserrettua, Willman kertoo järkyttyneenä. 

Willman kertoo podcastissa, ettei kommentti poistu ikinä hänen mielestään, mutta tänä päivänä hänen itsetuntoonsa vaikuttaa positiivisella tavalla hänen nykyinen aviomiehensä Jarkka Pikkarainen.

– Hän sanoo joka päivä, että olen maailman kaunein. Hän jumaloi minua joka päivä. Olemme 2,5 vuotta olleet kimpassa, eikä ole ollut kertaakaan tänä aikana mitään itsetunto-ongelmia. Hän arvostaa minua juuri sellaisena kuin olen. 

Willman meni naimisiin nykyisen puolisonsa kanssa 29. lokakuuta 2022. Willman erosi kahden tyttärensä isästä Niklas Sohlbergista vuonna 2018. 

 

 

Lue myös:

    Uusimmat