Heidi Sohlberg pyörittää tuoreen miehensä kanssa uusioperhettä – avautuu podcastissa arjestaan

Ex-missi Heidi Sohlberg lähti testaamaan kanttiaan viidakkoon 9:16
Heidi Sohlberg vihjailee hääsuunnitelmistaan

Heidi Sohlberg kertoo Iriz Silander & VIP-vieraat -podcastissa uusioperheen haasteista ja iloista.

Juontaja Heidi Sohlberg pyörittää miehensä kanssa uusioperhearkea. Perheeseen kuuluvat pariskunnan lisäksi miehen aikuiset lapset, sekä Sohlbergin kaksi teini-ikäistä tytärtä edellisestä liitosta. Sohlberg kuvailee perhearkea podcastissa.

– Tämä on minulle ensimmäistä kertaa eron jälkeen, kun asun jonkun kanssa ja olen oikeasti tässä uusioperhekuviossa. Minun mieheni omat lapset ovat aikuisia, että he eivät meillä asu edes viikko viikkoa. Totta kai mahdollisuuksien mukaan nähdään. Siinä on paljon asioita mitä pitää ottaa huomioon, Sohlberg kertoo.

– Olin kuitenkin kolme ja puoli vuotta tyttöjen kanssa kolmestaan ja nyt siinä on yksi karvajalka, joka elää miehen elämää ja siihen yhdistetään kaksi teiniä ja välillä vähän kiukkuinen äiti ja temperamenttinen mies, niin siinä on haasteensa, mutta se on ihanaa ja kaikki varmasti oppivat joka päivä.

Uusi puoliso on yksi turvallinen aikuinen lisää lasten elämässä.

– Hän ei missään nimessä astu lasten isän varpaille. Eikä ota isän roolia. Hän ei ole isä eikä tule olemaankaan lapsilleni.

Onko Heidi sitten itse äitipuoli miehen aikuisille lapsille?

– En todellakaan. Pyrin siinä enemmän ottamaan sellaista ystävän roolia. Kiusataan heidän iskäänsä siinä samalla. Otetaan siinä sellainen rooli, että ollaan ystäviä.

Iriz Silander ja VIP-vieraat-podcast julkaistaan Podplayn palvelussa. Iriz Silander on myös MTV Uutisten viihdetoimittaja.

Sohlberg tähdittää parhaillaan Olen Julkkis...Päästäkää Minut Pois -ohjelmaa.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat