Heidi Sohlberg julkaisi kuvan takavuosien missikollegoidensa kanssa – some sekosi: "No huhhuh, mikä määrä suomalaista naiskauneutta"

Kuvitettu haastattelu - miltä näyttää live-kuvittajan työ 7:25
Heidi Sohlberg kertoi syövästään viime vuonna Huomenta Suomen haastattelussa

Ex-missi Heidi Sohlbergin Instagramiin lataama yhteiskuva missikollegoidensa kanssa sai seuraajat innostumaan.

Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään kuvan, jossa hän juhlisti viikonloppua takavuosien missikollegoidensa kanssa.

Sohlberg poseeraa kuvassa yhdessä Satu Tuomiston, Joanna Kuvajan ja Jenni Aholan seurassa ja paljastaa kuvatekstissä näyttävän nelikon viettäneen iltaa Tampereen maisemissa.

Tuomisto kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2008. Kuvaja puolestaan tuli valituksi toiseksi perintöprinsessaksi vuotta aiemmin.

Myös Jenni Ahola on tuttu useista kauneuskilpailuista. Hän voitti vuonna 1997 Suomessa järjestetyn Miss Internet -kisan ja oli mukana samana vuonna myös Miss Hawaiian Tropic -kilvassa.

Sohlbergin Instagram-seuraajat innostuivat suunnattomasti missinelikon yhteiskuvasta.

– No huhhuh mikä määrä suomalaista naiskauneutta. Tosta ei naiset enää kaunistu! eräs seuraaja kehui.

– Nyt on kunnon rytmiryhmä! toinen komppasi.

– No nyt on säihkettä! kolmaskin kehui.

Rankat syöpähoidot läpikäynyt ja keväällä 2018 pitkäaikaisesta puolisostaan Niklaksesta eronnut Sohlberg paljasti helmikuun lopulla MTV Uutisille tapailevansa uutta kumppania.

– Ei, mutta tuttavuuksiahan tässä on, Sohlberg vastasi, kun häneltä tiedusteltiin, onko hän löytänyt rinnalleen uuden puolison.

– En tiedä vielä, onko tämä vakavaa vai ei. Mutta joo, tapailemme. En halua liikaa hötkyillä tai ajatella liikaa eteenpäin. Päivä kerrallaan, Sohlberg kertoi Riikka Couture x Stockmann -tilaisuudessa ja kiisti seurustelevansa.

Lue myös:

    Uusimmat