Heidi Klum paljastaa: Tämä on onnellisen elämäni salaisuus

Supermalli Heidi Klum tuntuu elävän unelmaelämää. Hänellä on täydellinen työ, ihana aviomies ja aikaa perhe-elämälle. Miten hän sen tekee? Klum vastasi lukijoita askarruttaneisiin kysymyksiin.

Miten pidät elämäsi tasapainoisena etkä sekoa?

– Uskon muistilistojen voimaan. Asetan tavoitteita, jotta saan työt tehtyä, mutta jätän tilaa myös hauskoille asioille. Mietin aina, miten voisin tehdä perheestäni onnellisemman. Suunnittelen tällä hetkellä safarireissua. Mitä voin tehdä aviomieheni kanssa? Voimmeko ehkä lähteä viikonlopuksi Las Vegasiin? Älä odota, että muut ihmiset tekevät erityisiä asioita. Luo itse omat muistosi, Klum neuvoo.

Miten kuntoilet?

– Kun kuvasin Muodin huipulle -sarjan kahdeksatta tuotantokautta, kävin joka aamu lenkillä. Minulla oli mukanani sekä askel- että sykemittari. En rakasta juoksemista, mutta pidän sen lopputuloksista.

Ihosi on uskomaton! Miten pidät sen nuorekkaana?

– Paras neuvo ikääntymistä murehtivalle naiselle on, että älä ole liian laiha! Kun olet pelkkää lihasta, kasvosi näyttävät riutuneilta. Se saattaa vanhentaa jopa 5–10 vuotta. Vanheneminen ei tarkoita, että näyttäisit paremmalta tai huonommalta, näytät vain erilaiselta. Muuttuminen ei ole paha asia. Elämä on yhtä muuttumista.

Tuntuuko koskaan siltä, että et enää jaksa?

– Totta kai! Esimerkiksi silloin, kun olen päivällispöydässä ja kaikki kyselevät minulta kysymyksiä yhtä aikaa. Tai kun vauva itkee, enkä tiedä mikä sitä vaivaa. Elämä on vuoristorataa. Joskus olet sen huipulla ja kaikki on loistavasti, välillä asiat ovat ihan sekaisin. Mutta sitä minä halusin, ja loppujen lopuksi rakastan sitä.

Miten kiireinen äiti voi näyttää raikkaalta?

–Nuku tarpeeksi! Minä nousen puoli kuudelta, joten myös väsähdän aikaisin. Menen useimmiten sänkyyn illalla jo puoli yhdeksältä. Ennen tapahtumia käyn suihkurusketuksessa. Se näyttää upealta, mutta jätän jälkeeni kimaltavia tahroja!

Miten saan rohkeutta pukeutumiseeni?

–Jos löydät jotain hullua, mitä todella rakastat, hanki se! Sinun täytyy unohtaa, mitä muut sanovat. Itse en halua sopeutua joukkoon. Ihmiset pitävät sitä ylimielisyytenä, mutta minä nauran sille. En halua olla hiljainen harmaahiiri. Rakastan värejä, valtavia korvakoruja ja lyhyitä, seksikkäitä mekkoja!

Miten pidät avioliittosi Sealin kanssa hyvinvoivana?

– Olemme toistemme vastakohtia ja siksi sovimme niin hyvin yhteen. Minä olen levoton, enkä halua istua kauaa paikoillani. Mieheni on maailman kärsivällisin ihminen. Olemme molemmat myös hyvin luovia persoonia. Me rakastamme, luotamme ja kunnioitamme toisiamme.

Mikä on onnesi salaisuus?

– Opin muotimaailmasta sen, että jos jonakin päivänä saan iskun vasten kasvoja tai joku on ilkeä, pitää vain muistaa, että huomenna on uusi päivä. Mietin, mistä olen kiitollinen. Katson lapsiani ja miestäni ja ajattelen, että olen maailman onnekkain ihminen.

MTV3/Helmi

Lähde: Self.com/healthystars

Kuvat: WireImage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat