Heidi Klum: Beckhameiden pojat ovat Hollywoodin kilteimmät!

Huippumalli Heidi Klum kehuu David ja Victoria Beckhamin kasvatustaitoja. Klumin mielestä tähtiparin lapset ovat Hollywoodin parhaiten käyttäytyviä lapsia.

Jos Heidi Klumia on uskominen, niin David ja Victoria Beckham eivät tarvitse kasvatusneuvoja, kun pariskunnan neljäs lapsi syntyy kesällä. Jalkapalloilijatähdellä ja Victoria-vaimolla on ennestään kolme poikaa: 12-vuotias Brooklyn, 8-vuotias Romeo sekä 6-vuotias Cruz. Parin hyvä ystävä, Klum, uskoo, että kesällä syntyvä tyttö sopeutuu kurinalaiseen perheeseen mainiosti.

Klumin lapset, Leni, 6, Henry, 5, Johan, 4 ja Lou, 1, viettävät aikaa Beckhamin poikakatraan kanssa.

– Victoria ei tarvitse neuvoja – hänellä on parhaiten käyttäytyvät lapset maailmassa. Kun me menemme heidän syntymäpäiväjuhlilleen, jokainen lapsista kirjoittaa käsin kiitos-viestin omille kirjepapereilleen. Muut lapset eivät tee niin, Klum paljastaa.

– He ovat niin kohteliaita ja puhuvat hyvin, se on ihmeellistä. Muut vanhemmat kuuntelevat ihmeissään poikia, kun he puhuvat niin kohteliaasti ja virheettömästi. Daivid ja Victoria pitävät huolen siitä, että he sanovat kiitos ja ole hyvä ja tietenkään kiroilua ei sallita.

Klumia ei haittaa, jos pojat opettavat jotain hänenkin lapsilleen.

– Lapsemme leikkivät yhdessä ja täytyy sanoa, että Victorian pojista voi mieluusti ottaa mallia.

Klum on innoissaan siitä, että Beckhamin perheeseen saadaan vihdoin tyttö. Malli uskoo tytön pääsevän kurkistamaan Victorian Spice Girls -vaatteiden ja suunnittelijakäsilaukkujen kokoelmiin.

– Victoria ja minä olemme niin innoissamme. Hän on aina halunnut tytön, joten on ihmeellistä, että hänen suurin unelmansa käy toteen, Klum hehkuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja