Heather Locklearin syöksykierre jatkuu – näyttelijäkaunotar on lähes tunnistamaton karussa pidätyskuvassa

Poliisi julkaisi Melrose Place -saippuasarjasta tutun näyttelijä Heather Locklearin pidätyskuvan sen jälkeen, kun hänet pidätettiin väkivaltaisen käytöksen vuoksi. 

Näyttelijä Heather Locklear, 56, pidätettiin sunnuntai-iltana väkivaltaisen käytöksen vuoksi Kaliforniassa. Locklearia epäillään kotiväkivallasta ja väkivaltaisuudesta poliisia kohtaan.

Locklear oli ajautunut riitaan poikaystävänsä kanssa. Poliisin soitti paikalle Locklearin veli, joka oli saapunut paikalle kesken riidan. Mediatietojen mukaan Locklear potki poliiseja, jotka yrittivät viedä häntä putkaan.

– Hän oli erittäin vihamielinen, eikä suostunut yhteistyöhön, poliisista kommentoidaan.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Locklear ottaa yhteen virkavallan kanssa. Hänet pidätettiin vuonna 2008 rattijuopumuksesta epäiltynä. Locklear oli nauttinut alkoholia ja reseptilääkkeitä.

Vuonna 2012 näyttelijä ja tämän silloinen puoliso käsittelivät väkivaltaista riitaa oikeudessa. Syksyllä 2017 Locklear kiidätettiin sairaalahoitoon sen jälkeen, kun hän oli ajanut autolla ojaan. 

Pitkään päihdeongelmista kärsinyt Locklear on vieraillut useita kertoja vieroituksessa. Viimeisimmän kerran hän oli vieroituksessa joulukuussa 2017.

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat