He ovat Etelän kaunottaret

Eteläinen perinne kohtaa modernin kunnianhimon viiden eteläisen kaunottaren elämässä.

Syvät ystävyyssuhteet ja perhearvot ovat osa eteläistä elämän tyyliä. Sarja seuraa viiden nuoren, kauniin ja kunnianhimoisen etelättären, Hadleyn, Julien, Kellien, Emilyn ja Shean elämää ja rakkausrintamaa lämpöisen Kentuckyn perinteikkäässä Louisvillessa.

Naisista jokainen on tullut elämässään tärkeään tienristeykseen ja muutoksia on tehtävä. Yksi naisista juoksee biologista kelloaan vastaan, yksi yrittää epätoivoisesti löytää oikean urapolun. Muutamat etsivät yhä Sitä Oikeaa, jollakulla on jo Se Oikea, mutta ei sormusta.

Koulutettu, älykäs ja kaunis naapurintyttö Hadley on aina onnistunut deittailemaan vääriä miehiä ja tekemään huonoja uravalintoja. Huonosti palkattu assistentin työ ei vastaa nuoren naisen unelmia ja Hadleyn on viimein aika miettiä mitä hän elämältään haluaa.

Julie on 35-vuotias malli, joka pohtii onko jo aika jättää catwalk ja siirtyä suunnittelemaan lasten hankintaa. Mutta löytääkö Julie tosi rakkauden ennen kuin naisen biologinen aikapommi räjähtää?

Rikkaasta miehestään eronnut Kellie haluaa nyt jo toista kertaa eronneena saada oman taloutensa kuosiin omin toimin, yksin, ilman rikasta puolisoa. Oma yrityksen perustaminen vaatii aikaa ja rahaa, onko lankeaminen uuden miehen elätettäväksi liiankin helppoa?

Älykäs, sosiaalinen ja varakkaasta perheestä tuleva Shea on vihdoinkin löytänyt miehen, joka pystyy tarjoamaan hänelle jotain, mitä hänellä ei koskaan aiemmin ole ollut: vakautta. Shean hääsuunnitelmat etenevät vauhdilla, vaikkei naista ole edes vielä kosittu.

Emily on tuhlailuun taipuvainen varakkaan perheen tytär, joka käänsi selkänsä perheensä rikkauksille ja tulevaisuudelle perheyrityksessä luodakseen uran TV-reportterina. Pystyykö Emily pitämään päänsä ja yltämään omiin haaveisiinsa?

Erilaiset taustat ja elämäntilanteet luovat lähtökohdan näiden itsevarmojen ja itsenäisten naisten pyrkimyksille ja valinnoille. Periksiantamatonta kunnianhimoa ja rakkauden kaipuuta maustaa arjen ilot, surut, yllätykset – pettymyksetkin. Etelän kaunotarten elämään mahtuu näitä kaikkia.

Etelän kaunottaret AVAlla lauantaisin 11.6.2011 alkaen klo 21.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja