Hävytöntä häiriköintiä – faneilta häikäilemätön temppu Mestarien liiga -ottelun alla

Tottenhamin unelmaloppu riistettiin videokopissa, Antonio Contelle suora punainen 4:43
Video edelliseltä ottelukierrokselta: Tottenhamin unelmaloppu riistettiin videokopissa, Antonio Contelle suora punainen.

Marseillen fanit ottivat klassisen törkykeinon käyttöön häiritäkseen vastustajajoukkuetta. Tottenhamin hotellin läheisyydessä paukutettiin nimittäin ilotulitteita jalkapallon Mestarien liigan ottelua edeltäneenä yönä.

Pakka on Mestarien liigan D-lohkossa apposen auki ennen viimeistä ottelukierrosta. Tottenham johtaa lohkoa kahdeksalla pisteellä, mutta Sporting ja Frankfurt ovat vain pinnan lontoolaisia perässä ja Marseille kaksi pojoa Tottenhamia jäljessä.

Panoksia päätöskierrokselle otteluihin Marseille–Tottenham ja Sporting–Frankfurt ei tarvitsekaan väkisin hakea. Kaikilla on vielä saumat kahden parhaan joukkoon ja Mestarien liigan pudotuspeleihin.

Marseillen fanit ovat pyrkineet parantamaansa joukkueensa voittamisen todennäköisyyksiä likaisellakin tavalla: heitä oli paukuttelemassa ilotuliteraketteja viime aamuyönä Tottenhamin hotellin läheisyydessä. Tempusta on levinnyt video sosiaalisessa mediassa.

Tänään tiistaina Suomen aikaa kello 22 alkaen nähdään, miten virkeinä Tottenhamin pelaajat vierasotteluaan tahkoavat.

Kaikki Mestarien liiga -ottelut näkyvät suorina lähetyksinä C Morella.

Lue myös:

    Uusimmat