Hautaustoimistoon oli kätketty 63 vauvan ruumista – jo toinen vastaava tapaus samassa kaupungissa: "Sairaita tekoja"

Hautaustoimistossa oli kätkettynä yli 60 vauvan ja sikiön ruumiit 1:45

Viranomaiset tekivät järkyttävän löydön hautaustoimistossa Yhdysvaltain Michiganin osavaltiossa. 63 vauvan ja sikiön ruumiit löytyivät pahvilaatikoista ja pakastimesta.

Hirvittävä löytö paljastui Detroitin kaupungissa sijaitsevasta Perry-nimisestä hautaustoimistosta. Paikallinen poliisi kertoi viime perjantaina löytäneensä 63 vauvan ja sikiön ruumiit ratsian yhteydessä, uutisoi CNN.

Video: Hautaustoimistossa asioinut äiti jakaa kokemuksensa: "Haluan tyttäreni."

Ruumiista 37 löytyi pahvilaatikoista ja 27 pakastimesta. Hautaustoimistossa asioinut nainen on huolissaan kuolleena syntyneen tyttärensä kohtalosta. Davisha Dellihue kertoo vaistonneensa välittömästi tuhkat saatuaan, ettei kyseessä ole hänen lapsensa.

– Ei kulu päivääkään, etten ajattelisi tytärtäni. On sydäntä särkevää tietää, että ihmiset tekevät näin sairaita tekoja, Dellihue toteaa.

Edellinen vastaava tapaus vain viikko sitten

Tutkinnassa selvisi, ettei hautaustoimisto ole hoitanut asianmukaisesti kuolintodistuksia ja ruumiiden siirtämiseen liittyviä lupia. Lisäksi vauvoja ja sikiöitä on käsitelty välittämättä omaisten ohjeistuksesta. Nyt kyseisen hautaustoimiston johtajan toimilupa on hyllytetty.

Kyseessä on jo toinen vastaava tapaus samassa kaupungissa. Viikko sitten 11 vauvan ruumista löytyi lakkautetusta hautaustoimistosta. Kätkö paljastui kunnostustöiden yhteydessä. Tapaukset eivät ole poliisin mukaan yhteydessä toisiinsa, kertoo People-lehti.

Lue myös:

    Uusimmat