Harvinaiseen joukkoon SM-liigassa lukeutuva konkaripuolustaja jatkaa HPK:ssa – "Jokainen menestyvä joukkue tarvitsee sellaisen pelaajan"

4:05
Arto Laatikainen osui tammikuussa Kärppien verkkoon.

Jääkiekkoliigan kokeneimpiin pelaajiin kuuluva puolustaja Arto Laatikainen on tehnyt ensi kaudeksi jatkosopimuksen HPK:n kanssa. Laatikainen oli päättyneellä kaudella Liigan yksi kolmesta viimeisestä yhä pelanneesta 1980 syntyneestä kiekkoilijasta.

Muut kaksi olivat Jani Tuppurainen ja Laatikaisen kanssa HPK:n takalinjoilla pelannut Markus Kankaanperä.

Laatikainen debytoi kotimaisessa pääsarjassa kaudella 1998–1999 ja on sen jälkeen pelannut 984 Liigan runkosarja- ja 131 pudotuspeliottelua.

– Tiedämme, että Arto on todella luotettava pelaaja. Jokainen menestyvä joukkue tarvitsee sellaisen pelaajan, joka pystyy tilanteessa kuin tilanteessa pelaamaan luotettavasti. Kauden aikana tulee hyviä ja vaikeita hetkiä ja silloin "Lada" pystyy pitämään fokuksen oikeissa asioissa. Sama koskee myös pelin sisällä vaihtelevia hyviä ja haastavia hetkiä, aina hän pystyy käsittelemään tilanteen ja pelaamaan luotettavasti, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi tiedotteessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja