Hartwall kannustaa suomalaisia: Arvostakaa olutta!

Hartwall aikoo ohjata suomalaista juomakulttuuria vastuullisempaan suuntaan uudella kampanjallaan.

Hartwall on lanseerannut uuden Nautivastuullisesti.fi -verkkosivun, jonka tarkoituksena on johdattaa kuluttajat vastuulliseen ja laadukkaaseen juomakulttuuriin. Yhtiö aikoo korostaa vastuullisuusohjelmaansa myös tuomalla markkinoille entistä enemmän mietoja ja matala-alkoholisia juomia kevään 2013 aikana.

”Laatu ennen määrää” -ajattelu olutkulttuuriin

Hartwallin mukaan suomalaisen olutkulttuurin kehittäminen on vastuullisen juomakulttuurin ytimessä. Nautivastuullisesti.fi -verkkosivustolla nostetaan oluen arvostusta johdattamalla suomalaiset kuluttajat oluen ja ruuan makuyhdistelmien maailmaan.

– Haluamme virittää keskustelua oluen asemasta suomalaisessa juomakulttuurissa ja kannustaa laatu ennen määrää -ajatteluun myös oluiden kohdalla, kertoo olutkategorian kehityspäällikkö Simo Hämäläinen Hartwallilta.

Olutta ei pidetä vielä viinin veroisena ruokajuomana, mutta mietona alkoholijuoman se sopii hyvin suomalaiseen ruokapöytään. Kohtuullisesti nautittuna olut voi Hartwallin mukaan olla osa terveellistä elämäntapaa ja ruokavaliota.

– Uskomme, että oluen käytön yhdistäminen makunautintoihin vahvistaa oluen arvostusta. Tuomalla olut ruokajuomaksi viinin rinnalle, kiinnittämällä huomiota oluen laadukkaaseen tarjoiluun sekä tarjoamalla kuluttajille monipuolinen, eri oluttyypeistä ja miedoista oluista koostuva valikoima viedään suomalaista juomakulttuuria vastuullisempaan suuntaan, Hämäläinen sanoo.

Lähde: Deski

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja