Harri Heliövaara pareineen jälleen jatkoon

Tenniksen nelinpelin suomalaistähti Harri Heliövaara ja brittiparinsa Lloyd Glasspool etenivät puolivälieriin Masters-tason huipputurnauksessa Pariisissa. Toisella kierroksella torstaina kukistuivat britti Daniel Evans ja australialainen John Peers lähes tunnin ja 50 minuutin taiston jälkeen 6–3, 6–7 (5–7), 15–13.

Turnauksessa seitsemänneksi sijoitetut Heliövaara ja Glasspool hoitivat useiden syötönmurtojen täyttämän avauserän 6–3. Toisessa erässä ei murtoja nähty lainkaan, ja katkaisupelissä Evans ja Peers nousivat 1–4-tappiolta voittoon.

Ratkaisuerässä Heliövaaran ja Glasspoolin neljäs ottelupallo toi lopulta tuloksen vastustajaparin missattua kaksi ottelupalloaan.

–  Oli aikamoinen ottelu. Hurjan kovatasoista välillä, ja sitten taas välillä haparointia itse kultakin. Kolmannessa erässä oltiin draaman äärellä ihan loppuun asti, taisi olla meidän pisimmälle mennyt matsi-tiebreikki tänä vuonna. Sitä paremmaltahan se tuntuu, kun sellainen kääntyy voitoksi, Heliövaara iloitsi STT:lle.