Härkä-tähtimerkin vuosihoroskoppi 2015

HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Tutustu Härkä-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2015 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.

RAKKAUS

Vuosi 2015 on suotuisaa aikaa uuden rakkauden löytymiselle. Jotta voisit löytää pysyvän kumppanin, sinun täytyy kuitenkin ensin itse kypsyä ihmisenä. Vasta sitten kun osaat elää yksin ja tiedät mitä elämältäsi haluat, olet valmis yhdistämään elämäsi jonkun toisen elämän kanssa. Vuoden loppupuolella joku kiehtova ihminen, jota olet katsonut kauempaa melkein koko vuoden ajan, kääntää lopulta katseensa sinuun. Kuka tietää mihin se johtaa!
Parisuhteessa elävien on syytä pitää mustasukkaisuus kurissa, sillä se voi synnyttää todella ikäviä tilanteita. Jos onnistut hillitsemään mustasukkaisuuttasi ja omistushaluasi, suhteestanne tulee onnellinen ja tasapainoinen. Se tuo seesteisyyttä myös muille elämänalueillesi.

PERHE

Tänä vuonna sinusta tuntuu, ettei sinulla ole tarpeeksi aikaa perheellesi.  Säilytä tyyneytesi, vaikka joku perheenjäsen ottaisi oikein tehtäväkseen käydä sinun hermoillesi. Anna ikävien asioiden tulla toisesta korvasta sisään ja mennä toisesta ulos, niin riidatkin jäävät ehkä kokonaan syntymättä. Yritä olla kärsivällinen ja ymmärtävä, niin ongelmat ratkeavat.

YSTÄVÄT

Älä anna itsekkyytesi haitata ystävyyssuhteitasi. Hyvät ystävät ovat todellinen rikkaus elämässäsi, ja heistä kannattaa pitää kiinni.

TYÖ

Työasiat sujuvat tänä vuonna hyvin. Itsevarmuutesi auttaa sinua menestymään. Jonkinlaisia muutoksia uralla voi olla luvassa, ja ne tapahtuvat hitaasti mutta varmasti. Joudut ehkä tekemään ikävystyttävääkin työtä, mutta tulokset puhuvat kyllä puolestaan. Sinun kannattaa nyt keskittyä yhteiseen etuun, eikä vain omaan menestykseesi. Täydellinen omistautuminen työlle edistää uraasi kokonaisuudessaan.
Mahdollinen työnhaku ei alkuvuodesta oikein suju, mutta kun pääset vauhtiin, alkaa sopivaa työtäkin löytyä. Sinnikkyys kannattaa.

RAHA

Rahallisesti vuosi on keskinkertainen. Pidä huolta, ettet päästä rahojasi valumaan sormiesi läpi. Yritä kontrolloida ostokäyttäytymistäsi ja hanki vain sitä mikä on välttämätöntä. Lykkää suuria hankintoja tuonnemmaksi, sillä rahatilanteesi alkaa parantua vuoden loppua kohden.

OPISKELU

Tänä vuonna sinusta tuntuu, että osaat viimeinkin keskittyä opintoihisi. Et anna rakkausasioiden, etkä minkään muunkaan, häiritä keskittymistäsi. Opintosi etenevät huomattavasti edellisvuotta helpommin ja nopeammin, ja tulokset ovat parempia kuin uskalsit odottaakaan.

TERVEYS

Terveytesi on vaihteleva tämän vuoden aikana. Välillä suorastaan hehkut terveyttä ja elinvoimaa, sitten taas väsymys ja vetämättömyys valtaavat niin mielesi kuin ruumiisikin. Kiinnitä huomiota ruokavalioosi ja riittävään liikuntaan, niin energiasi lisääntyy ja väsymys haihtuu pois.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja