Harjavallassa yllätyttiin, että siellä sijaitsee sähkölämmitteinen helvetti – Juuso "Köpi" Kallio kehottaa jatkamaan sen etsimistä

7:25
Juuso ”Köpi” Kallio oli lauantaiaamun Huomenta Suomen vieraana.

Putous-näyttelijä ja radiojuontaja Juuso ”Köpi” Kallio avasi lauantaiaamun Huomenta Suomessa muun muasssa sitä, mistä viime lauantain Putous-jaksossa esiintynyt Saatana on saanut alkunsa ja miksi hän otti yhteyttä juuri Harjavallasta.

– Ensimmäisessä Putous-palaverissa ohjaaja Antti Tuomas Heikkinen sanoi, että jos on jotain käsis- tai sketsi-ideoita olemassa, niin antaa paukkua vaan rohkeasti.

Kallio kertoo tuoneensa pöytään idean, että Saatana soittaa energiayhtiöön.

– Matkan varrella se sitten muotoutui siihen muotoon, että Saatana otti yhteyttä Harjavallasta. Se on jotenkin sellainen paikka, johon mielestäni sopii äärimäisen hyvin se, että helvetti löytyy just sieltä.

Harjavallan kaupunki ja sen virkamiehet pöyr... yllättyivät kuullessaan, että Putous-sketsisarjan Viikkokatsauksessa Saatanan mukaan Harjavallassa sijaitsee sähkölämmitteinen helvetti, kirjoittaa kaupunki Facebook-sivullaan.

Harjavallan kaupunki sijaitsee Satakunnan maakunnassa karkeasti noin 30 kilometriä Porista Helsingin suuntaan.

"Lämpimät terveiset Harjavaltaan"

Harjavallan kaupungissa kuumaa pätsiä lähdettiin etsimään, ja julkaisun mukaan se olisi löytynyt.

Kallio kuitenkin lähettää lämpimät terveiset Harjavaltaan ja kehottaa jatkamaan Helvetin etsimistä.

– Olen aika paljon käynyt skeittaamassa ja rullalautailemassa Harjavallan uudehkolla skeittiparkilla.

– Sieluni on ainakin muutaman kerran irtaantunut ruumiista sinne, että se voi ehkä pyöriä jossain niillä huudeilla. Sinne kannattaa lähtee seuraavaksi etsimään ja paikallistamaan Harjavaltalaista helvettiä.

Katso jutun alussa olevalta videolta, miksi tuleva Putous-jakso jännittää Kalliota ja miksi hän olisi halunnut suorittaa sen omalta osaltaan huonommin.

Putous MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa lauantaisin kello 19.30.Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja