Härän vuosihoroskooppi 2020

Sinkkuhärät voivat tänä vuonna rakastua päätä pahkaa. Työasiat vievät vuonna 2020 huomiotasi!

Rakkaus

Sinä vietät vuonna 2020 ihania rakkaudentäyteisiä hetkiä yhdessä rakkaasi kanssa. Pieniä haasteita voi aiheuttaa kuitenkin sinun itsekkyytesi. Välillä sinun voi olla vaikea katsoa asioita kumppanisi kannalta. Sinun on myös hyvä opetella hillitsemään joskus turhankin terävää kieltäsi. Laske kymmeneen, ennen kuin päästät suustasi asioita, joita tulet luultavasti katumaan saman tien.

Sinkkuhärät voivat tänä vuonna rakastua päätä pahkaa. Tunne vain ei ikävä kyllä ole välttämättä molemminpuolinen. Sinä et voi pakottaa toista ihmistä rakastumaan sinuun. Sellainen suhde ei tulisi kuitenkaan kestämään.

Perhe ja ystävät

Työasiat vievät vuonna 2020 huomiotasi niin paljon, ettet pysty millään antamaan perheellesi ja ystävillesi tarpeeksi aikaa. Jos taas keskityt vain ihmissuhteisiin, työsi kärsii ja se vaikuttaa negatiivisesti läheisiisi ja myös koko perheen taloudelliseen tilanteeseen.

Tasapainoa ei ole helppo löytää, mutta sen eteen kannattaa tehdä työtä.

Työ ja ura

Tänä vuonna sinä kaipaat työssäsi uusia tuulia. Pelkkä unelmointi ei kuitenkaan riitä tuomaan muutosta, vaan sinun täytyy ryhtyä tekemään määrätietoisesti työtä unelmiesi eteen. Kärsivällisyyttäkin tarvitaan, sillä mikään ei tapahdu hetkessä.

Jos olet kokonaan vailla työtä, sinun ei pidä jäädä neljän seinän sisälle nyhjäämään. Sieltä sinua ei ainakaan tule kukaan hakemaan. Jaa rohkeasti yhteystietojasi eri puolille. Koskaan et voi tietää, milloin sinua onnistaa. Joku tuntee jonkun, joka taas tuntee jonkun toisen, ja yhtäkkiä sinulle voikin tarjoutua elämäsi tilaisuus.

Raha

Sinun raha-asiasi ovat vuonna 2020 varsin hyvällä mallilla. Ole kuitenkin realistinen ja pidä tulosi ja menosi tasapainossa. Sinun kannattaa laatia itsellesi budjetti, mutta sekään ei yksin riitä, vaan sinun on myös pidettävä siitä kiinni.

Opiskelu

Opiskelevien härkien voi olla välillä vaikea keskittyä opintoihinsa, ja sinun tavoitteesikin tuntuvat olevan ajoittain hieman hukassa. Välillä harkitset jopa alanvaihtoa. Sinä voit myös ajautua jyrkkiin mielipide-eroihin opettajiesi kanssa, ja se ei todellakaan edistä opintojasi, päinvastoin. Joskus on parempi vaieta, vaikka se vaikeaa onkin.

Hyvinvointi

Huolehdi siitä, että oleskelet enemmän ulkoilmassa etkä tuijota koko ajan vain näyttöruutua. Pidä myös työ ja vapaa-aika sopivassa tasapainossa keskenään, ettet polta itseäsi loppuun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja