Härän vuosihoroskooppi 2014

Tutustu Härkä-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2014 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Rakkaus

Mustasukkaisuus voi vaivata sinua tänä vuonna, ja pelkäät menettäväsi rakkaasi. Sinun täytyy oppia luottamaan kumppaniisi ja antaa hänelle vapautta ja tilaa hengittää. Älä lastaa kaikkia ikäviä tunteitasi hänen päälleen. Nauttikaa yhdessä vapaa-ajasta ja tehkää kaikkea kivaa. Jos vain onnistut pitämään omistushalusi ja mustasukkaisuutesi kurissa, voit nauttia ihanista ja intohimoisista hetkistä rakkaasi kanssa.

Sinkuilla on mahdollisuus mielenkiintoisiin tapaamisiin. Ihminen, joka on kiehtonut sinua pitkään, huomaa sinut lopulta. Kesä on rakkauden aikaa, ja silloin on parhaat mahdollisuudet kumppanin löytämiseen. Koet ihastumisia ja rakastumisia, joiden joukosta voi löytyä myös elämäsi rakkaus.

Työ ja ura

Ihmissuhteet työpaikalla eivät ole kaikkein helpoimpia. Suhteet työkavereihin voivat aiheuttaa ongelmia ja yhteentörmäyksiä, jotka stressaavat sinua. Säilytä rauhallisuutesi ja hillitse sanomisiasi.

Vuosi on kokonaisuudessaan työntäyteinen, mutta onneksi saat ponnisteluistasi hyvän korvauksen. Sinnikkyytesi vie sinua kohti menestystä. Mahdollisuudet ylennyksen tai kokonaan uuden työpaikan saamiseenkin ovat olemassa. Loppuvuoden puolella saat vastuullesi merkittävän projektin.

Raha-asiat

Raha-asiat voivat välillä stressata sinua, mutta kokonaisuutena sinulla ei ole tänä vuonna valitettavaa. Pienelle tuhlauksellekin voit joskus antautua, kunhan et anna sen mennä liiallisuuksiin. Sama pätee myös säästämiseen. Liiallinen senttien laskeminen tekee elämän ankeaksi. Salli itsellesi pieniä nautintoja, ne eivät tule kalliiksi, mutta tuovat valtavasti iloa elämääsi. Suuria hankintoja kannattaa harkita tarkkaan tai lykätä tuonnemmaksi.

Terveys

Älä pidä terveyttä itsestäänselvyytenä. Ennaltaehkäisy on usein parasta hoitoa. Urheile, kuntoile tai harrasta edes hyötyliikuntaa, jotta pysyisit kunnossa. Kiinnitä myös huomiota siihen mitä syöt ja juot, sillä se jos mikä vaikuttaa terveydentilaasi.

Haaveet

Odotuksesi vuodelle 2014 ovat korkealla, ja toivot uudesta vuodesta tulevan edellisvuotta paremman. Pidä haaveillessasikin jalat maassa, sillä muuten voit tulla pettymään, sillä todellisuus harvoin vastaa unelmia ja ihanteita.

Uudenvuodenlupaus: Tee itsellesi tänä vuonna lupaus, että pidät terveydestäsi ja kunnostasi parempaa huolta.

Lue myös:

    Uusimmat