Härän vuosihoroskooppi 2013

Tutustu Härkä-tähtimerkin vuosihoroskooppiin. Katso mitä vuosi 2013 tuo sinulle rakkauden, työn, rahan ja terveyden saralla.


HÄRKÄ 20.4.–20.5.

Henkinen kasvu

Elämäsi ei ole aivan ongelmatonta tänä vuonna, mutta se kasvattaa sinua henkisesti vahvemmaksi. Käytä luovuuttasi kaikessa mitä teet. Loppuvuodesta löydät rauhan ja tasapainon elämääsi ja tunnet itsesi aiempaa vapaammaksi ja riippumattomammaksi.

Ihmissuhteet

Sydämenasiasi sujuvat tänä vuonna mallikkaasti. Lähennyt rakastasi, ja mahdolliset erimielisyydet ratkeavat yhtä nopeasti kuin ovat syntyneetkin. Kärsivällisyys on tärkeää kaikissa ihmissuhteissa. Kun tasapaino vallitsee ihmissuhteissa, itsevarmuutesi kasvaa kuin luonnostaan. Loppuvuodesta saat rohkeutta tehdä ihmissuhteita koskevia päätöksiä.

Perhe-elämä sujuu onnellisissa merkeissä. Jonkinlaiset perhejuhlatkin ovat tiedossa. Saatat joutua olemaan pitkähköjä aikoja erossa perheestäsi, mutta jälleennäkeminen on sitäkin lämpimämpi.

Sinkun rakkausvuosi

Olet fyysisesti puoleensavetävä. Sinä et todellakaan ole tänä vuonna ihminen, jonka on vaikea löytää seuraa. Tapaat paljon ihmisiä ja koet lyhyitä romanssejakin, mutta sen oikean löytäminen voi silti olla yllättävän vaikeaa, sillä sinulle ei kelpaa kuka tahansa. Sen oikean voit tänä vuonna kuitenkin löytää, jollet loppuelämäksi, niin ainakin loppuvuodeksi.

Työ

Tänä vuonna menestyt kaikessa mitä teet. Hyviä mahdollisuuksia putoilee eteesi ilman suurempia ponnisteluita. Vaikka kohtaisitkin hankalia tilanteita, selvität ne nopeasti tahdonvoimasi avulla ja kaikki kääntyy parhain päin. Sinun on tärkeää osata oppia kokemuksistasi. Ota asioista kunnolla selvää, ennen kuin ryhdyt laajentamaan mahdollista liiketoimintaasi.

Opiskelu

Keskittymiskykysi on tänä vuonna hyvä ja opiskelusi sujuvat erinomaisesti. Saat tenteistä hyviä tuloksia, ja opintosi etenevät vauhdikkaasti. Vältä kuitenkin vääränlaista seuraa, sillä se voi viedä mielenkiintosi muualle ja haitata opintojasi.

Raha-asiat

Raha-asiasi sujuvat loistavasti. Tulosi kasvavat, ja niin kasvavat säästösikin. Rahaa voi tulla odottamattomaltakin suunnalta; voitat ehkä lotossa tai jossakin muussa rahapelissä. Ylettömään tuhlailuun ei silti kannata langeta.

Terveys

Terveydellisesti vuosi ei ole paras mahdollinen. Terveysongelmat voit kuitenkin välttää pitämällä hyvää huolta itsestäsi. Muista pitää työ ja lepo tasapainossa, niin jaksat paremmin.

Onnenpäivät vuonna 2013

5. helmikuuta, 17. maaliskuuta, 5. kesäkuuta, 18. elokuuta, 8. syyskuuta, 15. lokakuuta, 4. marraskuuta ja 1. joulukuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja